10 db. hozzászólás
Zöldfülű
2013.08.09.
tag |
köszi nagymesterek...
NINCS SZÜKSÉGEM TANÁCSOKRA!!!!
tőlem meg mondhatjátok a frankót de ezzel nálam nem sokra mentek
szálljatok rá másra ha valaki tényleg szeretne valamit akk írjon emailon..
köszi
Ez egy hozzászólás a(z) "A Beszerző00" című blogbejegyzéshez. |
|
|
836 db. hozzászólás
61 pont
Pirotechnikás
2010.11.15.
moderátor |
Én kérnék saran-t, dechlorane-t, gömb szerkezetű alut szintén glitterbe, de én nem ragaszkodom a 7mic-hez, legyen 5-20 mic. között |
|
|
249 db. hozzászólás
168 pont
Labortöltelék
2010.12.10.
tag |
Én kértem glitterbe való alut a pg-stől jobbat olyasmit mint col 7 micese volt de nem jött válasz se igen se nem |
|
|
1203 db. hozzászólás
303 pont
Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Lám bejött a jóslat. :D
|
|
630 db. hozzászólás
191 pont
Kutyul
2007.12.05.
tag |
Látom tapasztalatra se...Ezzel a modorral garantáltan sok vevőd lesz...
|
|
10 db. hozzászólás
Zöldfülű
2013.08.09.
tag |
Hello.
Oktatásra nincs szükségem.
Kössz.
|
|
630 db. hozzászólás
191 pont
Kutyul
2007.12.05.
tag |
Hello.
Ha azt akarod ,hogy vegyenek is tőled valamit ,akkor kezdésnek tegyél fel egy listát. A boltokba is úgy lehet valamit eladni, ha azt meghirdetik az újságokban és sok ember lássa. Ha olcsó és jó, akkor még aznap el is fog kelni. Aztán ,ha pl PG-n kapható vegyszereket olcsóbban adnád akár 50-100ft -al, és még korrekt eladó is lennék, akkor szerintem garantáltan tőled vennék a cuccokat. De ,ha így nyomatod ,hogy van mindened ,csak szóljunk ,akkor nem lesz nagy sikered. Példa képen 50-es salsavat, 92-es kénsavat, oxálsavat, acetont mennyibe tudsz beszerezni?
|
|
63 db. hozzászólás
1 pont
Tud valamit
2012.02.27.
tag |
Részemről teljesen pozitív dolog,korrekt lényegre törő érthető amit írtál a Atomgránát00 a Pyroblogodban és jól fogalmaztad meg, a lényeg nekem pl teljesen átjött amit kiakartál fejezni, és nem hiszem hogy egyedül vagyok.Aki akarta szerintem megértette mit szeretnél, személyeskedő sértegető dolgokra meg ne válaszolj.
Ez egy hozzászólás a(z) "A Beszerző00" című blogbejegyzéshez. Előzmény: #5046
|
|
|
10 db. hozzászólás
Zöldfülű
2013.08.09.
tag |
Figyeljetek!
Egy szóval nem mondtam,hogy profi vagyok. És azt se,hogy én vagyok a legjobb beszerző.
Ha valaki kérne/rendelne tőlem komolyan valamit,akkor megteszek mindent.Nem tudom ,hogy itt milyen versenyek mennek a "Legjobb Beszerző" címért.Csak annyit mondok,hogy én nem akarok beállni a sorba.
|
|
63 db. hozzászólás
1 pont
Tud valamit
2012.02.27.
tag |
Az az igazság hogy már megvannak a jól bevált megbízható források és választék is van.Ha jó cuccaid vannak korrekt áraid megbízható vagy akkor te is bekerülhetsz ezek közé,nézz be a beszerzés topicba.
|
|
249 db. hozzászólás
168 pont
Labortöltelék
2010.12.10.
tag |
Akkor már nekem is kellene valami olyan alu ami tudja azt amit col 7 mic-ese szóval glitterbe kellene de ez komoly |
|
|
1203 db. hozzászólás
303 pont
Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Megvannak a forrásaim mindenre ami kell, de mondjuk 230meshes gömb szerkezetű magnézium port kilós tételben tudnál szerezni? Színes strobe csillagba csak ez a jó. :) Csak érdekel, hogy mennyire vagy nagy beszerző nem fogok venni :D
Nem te vagy az első akinek itt felkopik az álla egy kis idő után egy ilyen beszerző szereppel. Viszont még mindig érdekel hogy miket raksz össze, csak mert ezt is beleírtad a hatásvadász blogodba. :D
|
|
10 db. hozzászólás
Zöldfülű
2013.08.09.
tag |
Szia szabix!
Nem rák vagyok,hanem egy beszerző.
Én is imádom ezeket a "megmondom a frankót" csávókat.
Lökd hogy mi kel, és tolom,hogy van e.
|
|
1203 db. hozzászólás
303 pont
Őstag
2009.05.08.
moderátor |
"Arról vagyok híres" ?!?! Ki a rák vagy te celeb? :DD Bocs, de imádom ezeket a felbukkanó messiásokat akik meg akarják váltani az oldalt. :D
Írj egy pár sort erről a kis "mindent beszerzek általában" tevékenységedről. Terítsd a szajrét, lássuk van e közte tényleg nehezen beszerezhető. :D
Na meg egy ilyen hatásvadász kis bemutatkozás után azért elvárjuk, hogy villantsd meg a tudásod, hagy tanuljunk tőled mester :))
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 3
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605099
Látogatók ma: 169
|