A másodperc ajánlata: Jackpot 2400 Ft
836 db. hozzászólás
61 pont
Pirotechnikás
2010.11.15.
moderátor |
Szmogi, javasolták már többen is, hogy foglalkozz inkább normális dolgokkal nem gyufával. A másiki meg, ha minden hülyeség miatt blogot nyitsz, akkor könnyen kaphatsz egy tiltást!
Ez egy hozzászólás egy törölt blogbejegyzéshez. |
|
|
63 db. hozzászólás
1 pont
Tud valamit
2012.02.27.
tag |
Nem gond ha gyufázól mindenki itt kezdte örülök hogy aktív vagy,de azért nem kéne egymás után 4 blogot nyitni olyasmivel ami jelentéktelen!Hidd el senkit nem érdekel egy gyufás rakéta,ha olyat írsz ami másnak hasznos lehet az már igen.
|
|
63 db. hozzászólás
1 pont
Tud valamit
2012.02.27.
tag |
Veszel egy 2kg-os Kálium nitrát műtrágyát,Ventillált kénport,Faszenet,Étkezési keményítőt (ebből csinálsz dextrint).A sima por formátumú lőpor lesz neked a porított gyufafej, a dextrinnel granulált a durva gyufafej. 10g nyi akár melyikből legalább 4 csomag gyufának felel meg és sokkal gyorsabban fog égni.De ha veszel hozzá egy bojleranódot és még csinálsz hozzá fűzfaszenet akkor már gyári minőségnél jobb telepeket,rakétákat,bombettákat,rómaiakat,pőrgetyűket ,gyakorlatilag minden féle tűzijátékot összelehet rakni.
|
|
94 db. hozzászólás
11 pont
Hobbista
2013.01.25.
tag |
Gyufás rakéta??? xDDD
Akkor kezdetnek vegyél 300 doboz gyufát és tölts meg vala egy rakétát! :D
Jobban jársz a BP-vel :D
|
|
28 db. hozzászólás
4 pont
Zöldfülű
2012.08.16.
tag |
ebből csinálják a tűzijáték néhány fajtáját
Ez egy hozzászólás a(z) "rizs lőpor" című blogbejegyzéshez. |
|
|
28 db. hozzászólás
4 pont
Zöldfülű
2012.08.16.
tag |
szerintem vizezd meg a rizset
Ez egy hozzászólás a(z) "rizs lőpor" című blogbejegyzéshez. |
|
|
28 db. hozzászólás
4 pont
Zöldfülű
2012.08.16.
tag |
én a gyufa felhasználásával kezdeném
Ez egy hozzászólás a(z) "kezdö" című blogbejegyzéshez. |
|
|
1203 db. hozzászólás
303 pont
Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Ezeket a nagyon érdekes dolgokat ne a blogba írd le hanem chatre, vagy egy hozzászólásban a fórumba. Blogba csak fontos dolgokat írj. Ha minden kis faszságot ki írsz egyesével akkor letolod a palettáról a többiek blogjait.
A következő ilyen blogodat már törölni fogom.
A másik, meg hogy felejtsd már el a gyufázást! Csinálj lőport, azzal sokkal jobb dolgokat tudsz csinálni. És azok működni is fognak nem úgy mint a gyufás szarok. pyromaster.org on találsz mindenhez leírást...
|
|
1203 db. hozzászólás
303 pont
Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Ha meguntad a gyufával szenvedést valami használhatót is akarsz majd csinálni akkor olvasd el a pyromaster.org oldalt...
Ez egy hozzászólás a(z) "szikraszölőkút" című blogbejegyzéshez. |
|
|
28 db. hozzászólás
4 pont
Zöldfülű
2012.08.16.
tag |
nekem is nagyon kéne (Szegedi vok)
Ez egy hozzászólás a(z) "Gyújtózsinór" című blogbejegyzéshez. |
|
|
31 db. hozzászólás
84 pont
Zöldfülű
2012.01.06.
tag |
hallod azé ha elmész a gazdaboltba,és veszel kno3-at meg S-t akkor azzal meg még több cuccal már többmindent lehetne csinálni!
Meg műszaki boltba bojler anód azt lecsiszolod és már egész jó dolgokat összelehet hozni!
Szerintem inkább hagyd a gyufát mert másoknak ez kicsit idegesítő,hogy:"a gyufa"!
Ez egy hozzászólás a(z) "egyszerű miniàgyú" című blogbejegyzéshez. |
|
|
1203 db. hozzászólás
303 pont
Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Gratulálunk, ezennel mesterünkké avatunk, és isszuk szavaidat!
Mi lesz a következő csodatetted mester? Tortatűzijátékból rakéta?
Ez egy hozzászólás a(z) "egyszerű miniàgyú" című blogbejegyzéshez. |
|
|
367 db. hozzászólás
170 pont
Labortöltelék
2012.08.07.
tag |
Peeeersze, fémcső... Jó hogy nem gránát... Természetesen papírcsőről beszélek, agyam nekem is van... Amúgy meg nemtom, de itt nálunk csak azt mondják petkónak, ami csattan, nem ami robban. Márpedig az hang után minden volt, csak csattanás nem. FÉMCSÖVET SOHA A BÜDÖS ÉLETBEN NEM HASZNÁLNÉK, NEKEM IS VAN MIÉRT ÉLNEM!!!! Természetesen senkit sem bújtok fémköpenyes csőbomba, és egyéb merényletek elkövetésére alkalmas pirotechnikai cikkek elkészítésére. A kifejezési hibáimért elnézést kérek, itt más a nyelvezet... Hiába, én bozgor vagyok. Aki nem tudja, mit jelent, nézzen utána. ÉS HA VALAKI ÚGY ÉRTETTE, HOGY ÉN, VAGY BÁRKI MÁS AZT TANÁCSOLJA NEKI, HOGY FOGJON BELE EGY FÉMKÖPENYES CSŐBOMBA ÉPíTÉSÉBE, ROHAD GYORSAN TEGYEN LE RÓLA!!!!!!!!!! További kellemes pyrózást!
|
|
241 db. hozzászólás
343 pont
Haladó
2010.06.09.
tag |
Még szép hogy nem robbant.De jobban is jártál így.Mert ha a sikoly majdnem eltalált akkor a telefondarabok nagy eséllyel eltaláltak volna.
Ha "pusztító" kedved van akkor első a biztonság(a sajátod és másoké).Sose "robbants" olyan tárgyat ami repeszhatású.
Használj inkább erős papírcsővet. :)
Mad te meg javaslod itt a marhaságot.És mivan hogyha megépíti aztán megöli/súlyosan megsebesíti magát vele?!Vagy éppen másokat?
A fémszilánkok nagyhatósugárban veszélyeztetnek.
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 3
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605100
Látogatók ma: 170
|