905 db. hozzászólás
248 pont
Pirotechnikás
2009.01.17.
tag |
Bakker!!!
Szép kis night party lehetett.Bár...mondjuk nekem is volt már hasonló esetem.
Elmesélem:
Nem most volt, de tanulságos.
Kivittem pár cuccost egy felüljáró mellé,pár 50mm, 45mm-es csillagágyú.
csillagágyú műxik, bombik is jók,az éj is jó, jó fekete, faják a szenesek(akkor még csak szenes csillagot tudtam csinálni.)
fater kamcsizik,már ha tuduta követni,mert nem volt akkor még eléggé gyakorlott a bombakamerázásban....
Valami Buli lehetett a közelben, mert iszonyatos sok kocsi ment az úton.Mondtam faternak,húzzunk,mert jöhet a biztosúr.
De nem húztunk el,mondván addigra elmegyünk.(nagy hiba volt)
Hallunk valami kocsihangot,gondoltuk még messze van, ezért izzítottam a bombit.bomba megy,megy kúszik a levegőben és akkor robban mikor a kocsi ott megyel melletünk.Lefordul a felüljáróról és jön.Én lapulok a derékig érő füben mint a sz@r,velem az összes cuccos.
Megáll nagy fényszóróval,én kijövök a fűböl és állok,mint aki megkukult.Még szerencse,hogy faternél nem volt személyi és ki tudta dumálni magát, és beleértve engemet is a pácból.Sün meg magyaráz,hogy robbanóanyaggal való visszaélés....meg hogy szilvi alkalmával lehet csak tüzit lőni meg ilyenek(a szokásos duma).
Na mindegy mondom magamban, még jó hogy a bombikat meg nem látta,pedig ott volt a szájába.....
El sündörögtek a sünök .Nagy kő esett le a szívemről,hogy nem lett komolyabb baj.
Indultunk haza.Egy óra volt mikor hazaértünk.
Tanulság:
Soha ne lőjetek bulikor, ne lőjjetek út mellett,és nálatok ne legyen személyi.
Ez egy hozzászólás egy törölt blogbejegyzéshez. |