13 db. hozzászólás
5 pont
Zöldfülű
2010.11.30.
tag |
Szia én 10 éves vagyok nyáron 11 leszek pyrotechnikásnak megyek de én is kinézek a vadászboltba nem tudsz valami telepet ajánlani 2000 Ft ost?? és mond meg hány lövésese.Köszi!
Ez egy hozzászólás a(z) "Újrakezdés a buzinéni miatt" című blogbejegyzéshez. |
|
|
1130 db. hozzászólás
346 pont
Pirotechnikás
2007.03.15.
moderátor |
Ennek az oldalnak nem ez a lényege. Itt a lényeg a tüzijáték. Persze, állítom, hogy a csapat egy rész itt ekzdte annó unokatestvérekkel, hogy ilyenekkel szórakoztak, majd áttértek a nagyobb durranásokra, majd a szórakoztató pirotechnikára. Gondolom fejlődni szeretnél, ha ide tévedtél. Így szilveszter tájékán egyre több lesz a videó, ami készteti az embert, hogy ő is csináljon valamit. Ehhez kellenek alapanyagok és ekkor térnék rá a talán legfontosabbra. a KERESŐ-re. Ha valamit ott nem találsz akkor nyugodtan kérdezz, akkor nem ugatja le senki sem a fejed. Senkisem vérszomjas, csak mindenkinek van épp elég gondja/baja, senki sem szereti minden tagnak a szájába rágni, hogy mit hogyan vegyen.
Ez egy hozzászólás egy törölt blogbejegyzéshez. |
|
|
321 db. hozzászólás
48 pont
Haladó
2009.02.25.
tag |
Írd be ezt google-ba: pyro shop és asszem az 1. találat kell neked!
Am meg ha még suliba jársz, főleg ha nem általánosba, akkor megkérdezel valakit a folyosón, lehetőleg ne tanárt, és 90% hogy ismer embert aki jó pénzért szerez neked!
De nem tőlem tudod!
|
|
241 db. hozzászólás
343 pont
Haladó
2010.06.09.
tag |
Petárdát???De hisz az MO.-on tiltott.De megsúgom neked hogyha elég kitartó vagy és van pénzed akkor elmégy Szlovákiába és ott törvényesen megveheted és dobálhatod.
|
|
99 db. hozzászólás
20 pont
Zöldfülű
2010.07.15.
tag |
Igy van ezért nyitsz blogot ???? ha kicsit szétnézel oldalon már találsz is választ,ha mégse,van beszerzés/boltok topic amugy meg ez az oldal nem arra lett kitalálva h utbaigazitsanak gyári petárda ügyben.....
|
|
489 db. hozzászólás
Hobbista
2008.02.20.
tag |
Ha a Jozsefvarosi piacig eltalalsz ott mar van de ezert blogot nyitni..
|
|
629 db. hozzászólás
55 pont
Labortöltelék
2010.03.02.
tag |
Hát aki az oldalon ilyet kérdez annak semmi keresnivalója az oldalon! Egy az, hogy itt gyári petárdákkal nem foglalkozunk, magunknak csináljuk. Meg ne kérdezd, hogyan kell! A másik hogy ezért NE nyiss blogot, mert a blog nem pár szavas kérdések feltételére, hanem a fontosabb események megírására van! Olvasd át az oldalszabályzatot, majd próbálj meg értelmeset kérdezni!
|
|
462 db. hozzászólás
43 pont
Labortöltelék
2006.09.14.
tag |
Hát tényleg már kicsit gáz a sok amatőr érdeklődő, de lassan szerintem kezd az is gáz lenni ahogy leordítjuk szegényeket, azért gondoljunk vissza, mi is voltunk nagyon kezdők én nem akarok megnevezni embereket, de van itt pár beképzeld majom aki igaz már sokat fejlődött de annak idején talán pont ő volt a leghülyébb köztünk.
DjSherY meg egy huncut srác az aranypor láttán én is egyből a festékboltban kapható sárgarézporra asszociáltam, és kiderült hogy mi vagyunk a hülyék
|
|
16 db. hozzászólás
2 pont
Zöldfülű
2008.01.01.
tag |
Ja és semmi gáz, én is voltam már ideges! :)
|
|
16 db. hozzászólás
2 pont
Zöldfülű
2008.01.01.
tag |
ez legyen az utolsó bajom, pont ezért megyek proxyról :D tom úgy is visszakeresnek, de ahhoz többet kell tennem xD egy hülye fórumozó sztem nem érdekli őket :P Remélem o.o" xD
|
|
1203 db. hozzászólás
303 pont
Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Bocs az elsö leszúrós hszért csak kicsit felba****ák az agyam elötte.
Na amugy nem nagy kunszt GP-t meg BP-t csinálni... ha van hozzá alapanyag akkor szinte csak kevered és finomitod...
Sok most a kezdö emberke az oldalon aztán meg teleronditják az oldalt a sok hülyeségükkel meg a pár szavas hszekkel. Azt hittem te is ilyen vagy. A rendörségtöl nem kell félni.. nincsen keretük arra hogy pár kispályás pyrománhoz kimenjenek. Ha pl az örs elött tolsz el egy flashbangot azért már bevisznek meg ha épp arra járnak de külön nem mennek ki. Amugy aki netezik azt ismerik szal tudjákk hol laksz neked is sztem Jó tanulgatást az oldalon.
|
|
1130 db. hozzászólás
346 pont
Pirotechnikás
2007.03.15.
moderátor |
Nem kell. Vagyis, ha ésszel csinálod nem kell.
|
|
16 db. hozzászólás
2 pont
Zöldfülű
2008.01.01.
tag |
én is ilyen hülyeségeket csináltam xD de inkább csinálj Canrdy-t az jól füstöl :) szerintem megtalálod a receptek közt :D
Ez egy hozzászólás a(z) "Füstbomba" című blogbejegyzéshez. |
|
|
16 db. hozzászólás
2 pont
Zöldfülű
2008.01.01.
tag |
:) biztos nem vagyok olyan mester mint ti, de valahol el kell kezdeni :D meg nagyon anyagom sincs hozzá :P pedig szívesen gyártanám én is :D meghát a rendőrségtől is félek... xD nem tudom azt mennyire kell :P
|
|
1130 db. hozzászólás
346 pont
Pirotechnikás
2007.03.15.
moderátor |
basszki. oké, én lowoskodtam el. az tényleg golden powder a PG-s receptben. Én hirtelen az a festékboltos aranyporra gondoltam. Gondoltam is hogy nagyon komoly vagy, ha olyat csinálgatsz. Jó, visszaszívtam sry.
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 1
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605100
Látogatók ma: 170
|