5 db. hozzászólás
Zöldfülű
2006.01.08.
tag |
Ja, ok. Azt tudtam, hogy "eléggé" veszélyes, meg hogy kevés kell, de hogy "kiszáradhat"?
Küllönben mi lesz akkor ha már naon száraz?
Unokatesóm adta ezt a tippet (29éves és hasonló területen dolgozik). |
|
|

777 db. hozzászólás
177 pont
    Labortöltelék
2006.04.01.
tag |
A receptet tudom , de nem akarom leírni, mer ez egy kibaszott veszélyes robbanószer, nem pedig egy ártatlan április elsei tréfa, mint ahogy a brainiac bemutatja.
Mivel a receptet biztos megszerzed valahogy lrgalább a biztonsági előírásokat tartsd be
-Ne használj fém vagy üveg edényt
-Csak keveset csinálj egyszerre
-Ha már túl száraznak találod fuss el, vagy nedvesítsd meg etanollal
|
|
|
5 db. hozzászólás
Zöldfülű
2006.01.08.
tag |
Aki tud vmit a dologról írjon!
([email protected] - de a profilban benne van) |
|
|
5 db. hozzászólás
Zöldfülű
2006.01.08.
tag |
SEGÍTSETEK!
Hogyan lehet AMMÓNIUM-JODID-ot készíteni?
Sajna nem sok infót tudok az anyagról. |
|
|
60 db. hozzászólás
Zöldfülű
2006.01.03.
tag |
kösz appme
ha a papírzsepit salétrommal nitrálom az is jó vagy
a másik jol bevált megoldást válasszm amit itt nem akarok leírni? |
|
|

177 db. hozzászólás
8 pont
  Tud valamit
2006.03.22.
tag |
nekem van 1 speckó elektromos gyujásmódom!
7,2v-al müködik,de 3v -al is müködtethető.van kb:40 m hosszu vezeték,és ennek 1 villanycsoki a végén,a csatlakozás miatt.aztán 1 10cm-es kéterü vezeték és a végén 1 rossz áramvezető kábel,ennek ugyanis marhanagy az elektromos árammal szemben az ellenálása,igy a két vezeték között lassan halad át az áram ,és a vezeték felizzik. 220v-al is mükszik,csak lehet hogy leveri a biztositékot
nekem tökéletesen bevált! |
|
|

285 db. hozzászólás
     Labortöltelék
2006.01.11.
moderátor |
Így szólt az üzenet:
"garantáltan én már majdnem elvesztetem a karom a repeszek miat aki nem ért hozzá ne csinálja!!!!!!!!!"
Aki meg ért hozzá, valszeg intelligensebb annál, hogy ezt így csinálja...Nem kell vas, fém konténer, csak ha életunt vagy, értsétek meg!
Papírcső, kendermadzagos bandázsolás és nagyot szól! |
|
|
60 db. hozzászólás
Zöldfülű
2006.01.03.
tag |
kérdés mi van a tortagyertya tüzijátékban?
|
|
|

421 db. hozzászólás
124 pont
   Tud valamit
2005.12.18.
tag |
###törölve###
Amúgy ha jól sejtem a benzin+O csinál nagy robbanást, ebben nem vagyok biztos... |
|
|

777 db. hozzászólás
177 pont
    Labortöltelék
2006.04.01.
tag |
Gondolom azzal mindenki tisztában van, hogy az elektromos gyújtás biztonságosabb, mivel így nem azon múlik az ember élete, hogy mennyi idő alatt futja a 60-at, hanem azon, mennyi vezetéket használt.Na meg persze coolab érzés is, hogy csak ülsz egy karosszékben, kortyolsz egyet a piádból, megnyomsz egy gombot, és már be is gyulladt a cuccod.Szerintem nem nehéz összetákolni egyet, főleg úgy hgy villamosipari suliba jársz, de konkrét ötletem nem tudok mondani, én is tapogatózok a témában. |
|
|
60 db. hozzászólás
 Zöldfülű
2005.02.10.
tag |
Szerintem ez a legjobb begyújtási mód mert tökéletesebb fojtást tudsz készíteni mint gyújtózsinórnál. Nem bonyolult, én ellenáláshuzallal szoktam csinálni. Nekem elég hozzá 1db 9V-os elem, de ha te kisebb ellenálású huzalt tudsz szerezni akkor lehet hogy kell 2 vagy 3. Én régi TV böl szedtem ki az ellenálást és mindig abbol vágok amennyi kell. 2 vezetéket szoktam összetekerni és a végüket kb fél cm hosszú ellenáláshuzallal kötöm össze(ráforasztom). A másik 2 végére meg megy az elem. Használat előtt le szoktam próbálni. Ezt lehet próbalámpával, vagy boltban kapható műszerekkel, de én csináltam egy csipogó cuccbol szakadásviszgálót. Mindegy mit használsz lényeg hogy max 9 V-al működjön mert különben elégeti huzalt. Nekem nem égeti el mert a csipogó miatt nem megy át rajta 9 V. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 100
Ebből tag: 0
Látogatók: 1493551
Látogatók ma: 1767
|