23 db. hozzászólás
Zöldfülű
2006.01.25.
tag |
HaLli!
A video alatt ez a felirat(a rakéta vetős halfogásnál) található:Click here if you have trouble viewing movies amikor elér a csúszka a viewing "g"-hez akkor a kép bal felső sarkába 1 embernek mintha......gondoltam szólok |
|
|

20 db. hozzászólás
Zöldfülű
2005.08.28.
tag |
Hi !
Ez azért a receptekhez irom mert ezt olvassák a legtöbben szal értitek
Itt egy Pyros modszer hogyan fogjunk halat http://www.break.com/index/troutfishing.html
|
|
|

1465 db. hozzászólás
5 pont
    Pirotechnikás
2006.03.31.
moderátor |
appme! az a kép, ami a galériában van, az az a nehézvíz, amit az atomreaktorokban használnak (már nem emlékszemk pontosan, mire is)? A képlete
2H2O, v. deutérium-oxid, annak asszem D2O. Te ezt mire használod amúgy? |
|
|

23 db. hozzászólás
Zöldfülű
2006.01.25.
tag |
Attól még mehet Andersen mesemondóra(egyébként a kémiatanár mondta ezt ha nem hit nekem, azért jutott eszembe). |
|
|

285 db. hozzászólás
     Labortöltelék
2006.01.11.
moderátor |
Geri!
Szólj, ha áldozod a SAJÁT modellrepülődet ezzel a kamikaze cuccal, legalább egy vidót csinálj róla...
Én az enyéimre még 8 év gyakorló pirózás után sem merek, de ilyet pl. sohasem tennék, se a kezembe nem fognék...Ma már (50 éve, vagy több) másként oldják meg. Én sehogy... |
|
|
2 db. hozzászólás
Zöldfülű
2006.05.17.
tag |
Sziasztok!
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy a Candy-s vagy lôporos fustbombák füstjét milyen anyagokkal lehet szinezni?
Köszi! |
|
|

23 db. hozzászólás
Zöldfülű
2006.01.25.
tag |
Kedves Hztjzukjhjh!
Te hülye vagy 
Menj el az Andersen mesemondóra,jóhogynem azt mondod hogy kiálltam a mezőre egy PB palackkal és felrobbantottam majd haza sétáltam...
|
|
|

285 db. hozzászólás
     Labortöltelék
2006.01.11.
moderátor |
A "recepteket" nézve ismét megjegyezhetjük, végtelen az isten állatkertje.
...és jó darabon hiányzik a kerítés.
A névtelenség "felszabadít"???
|
|
|

1465 db. hozzászólás
5 pont
    Pirotechnikás
2006.03.31.
moderátor |
Kedves sokbetűs barátom, aki a szájába rakja a candyt! Ajánlom, hogy próbáld ki, h a candyt egy mécses tálkájába teszed. A tálka szépen egy alupocsolyává változik (az Al olvbadáspontja 660°C). Tehát egy ilyen móka káros lehet az egészségre. |
|
|

2444 db. hozzászólás
    Őstag
2006.02.15.
moderátor |
Hztjzukjhjh:
Ha azt amit leírtál komolyan gondolod akkor az agyadban van valami nagy gond. A candy nagyon melegen ég (a tűréshatárunkhoz képest). Ha valaki a szályába rakra akkor azt őszintén tudom sajnálni a hülyesége miatt. És ekkora baromságot ne írj le! |
|
|
14 db. hozzászólás
 Zöldfülű
2006.05.14.
tag |
nem kell neki ilyen drága dolog inkább nyaljon bele a nagyfeszültségbe!!!  |
|
|

792 db. hozzászólás
531 pont
    Labortöltelék
2006.03.05.
tag |
Hztjzukjhjh:
ilyet azért biztos nem csináltál...
különben meg ha az a célod, hogy meggyújtsd magad, csinálj nitroglicerint és habverővel keverd meg. már unom ezeket a marhaságokat. |
|
|
60 db. hozzászólás
 Zöldfülű
2005.02.10.
tag |
Hztjzukjhjh !
Te totál hülye vagy. Biztos hogy ezt nem próbáltad ki. És ide ne írkálj ilyeneket mert még véletlenül valaki ki is próbálja, de remélem mindenkinek van annyi esze, hogy ettöl megég. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 104
Ebből tag: 0
Látogatók: 1493452
Látogatók ma: 1668
|