23 db. hozzászólás
Zöldfülű
2006.01.25.
tag |
HaLlI!
Aki volt már a Pyropandába ott az öregember tudott magyarul vagy csak szlovákul tud??? 
|
|
|

777 db. hozzászólás
177 pont
    Labortöltelék
2006.04.01.
tag |
Schumi, a lőpor elkészítéséhez nem kellenek kémia ismeretek, de azért nem árt.a lisztlőporral szerintem ne próbélkozzon senki. Egyébként a recept ugyanaz mint a lőporé, csak a hozzávalókat KÜLÖN-KÜLÖN, NEM MÁKDARÁLÓVAL liszt finomságúra megőrlöd.És Tartsd jól elzártan, mer marha könnyen begyullad, és kibaszott nagy ereje van.NEM JÁTÉK |
|
|
62 db. hozzászólás
Zöldfülű
2005.12.03.
tag |
Ha ha !!!
jó van má na felhúztam magam |
|
|

126 db. hozzászólás
13 pont
 Zöldfülű
2006.03.04.
tag |
kiborg: egyetértek veled de sztem ezt mindenki tuggya ugy h NYUGSZIK A BETEG!!!!
|
|
|
62 db. hozzászólás
Zöldfülű
2005.12.03.
tag |
ezt azoknak írom akik nem olvasnak utána amit szeretnének és teliírják kérdéssl az egész receptküldőt.
KÉRLEK TITEKET, HOGY NEM KÉNE MINDEN SZART LERNI MIELŐTT MÉG NEM OLVASTÁL UTÁNA EZEN AZ OLDALON MÁR EZEKET A KÉRDÉSEKET LEGALÁBB EGYSZER MÁR MEG BESZÉLTÜK FÓRUMOKON VAGY RECEPTEKBEN TEHÁT ELŐBB GONDOLKOZZ AZTÁN BESZÉLJ, ELŐB OLVASS AZTÁN ÍRJ!!!! |
|
|

777 db. hozzászólás
177 pont
    Labortöltelék
2006.04.01.
tag |
Ez nekem is megvan, igaz rövidített formában.
De azért elképesztő az emberek kémia tudása.
Pl. tudtátok, hogy a dunában 2-szer annyi hidrogén van, mint oxigén?
|
|
|

285 db. hozzászólás
     Labortöltelék
2006.01.11.
moderátor |
SAnyesznak!
Ami visszamaradt a peroxid készítésből, olyan baba szer, hogy 10 éve nem nő ott fű, ahova hülye fejjel kiöntöttem...Amit kiszárítottál, bármit csinálsz vele, meg fogsz lepődni...Remélem nem sérülsz meg!
Nem egy nyugodt anyag, ki ne egyeld a szemed, füled, stb. találkoztam olyan emberrel, aki emiatt üveget hordott egyik helyén és a füle is érdekesen cafrangos volt. Nem vicc! Úgy szórakozz. |
|
|

1465 db. hozzászólás
5 pont
    Pirotechnikás
2006.03.31.
moderátor |
Ma nagy felfedezést tettem! Fogtam kb. 3-4 dl dihidrogén-monoxidot, és egy két végén nyitott, gyengén lefojtott edénybe öntöttem, elég gyorsan és levegősen. Előzőleg, mivel az edényben túl sok volt a sav, beleszórtam némi nátrium-hidrogén-karbonátot. Tehát beleöntöttem a dihidrogén-monoxidot. Nem kellett hozzá sok idő, és -mivel a fojtás nem bizonyult elégnek- különleges, mély hangok törtek elő az edény felső és alsó végén is, és maradt utána valami sárga folyadék, azzal nem tudtam mit csinálni, így a WC-be öntöttem. Nagyon jó kísérlet, ajánlom mindenkinek! |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 127
Ebből tag: 0
Látogatók: 1495005
Látogatók ma: 789
|