981 db. hozzászólás
105 pont
    Pirotechnikás
2006.12.10.
moderátor |
kis szórakoztató recept kertibulikba. A tesszkóba lehet kapni kis mécsest amin alu burkolat van amiből könnyen ki lehet szedni a gyertyát. Ezek után jó félel liszt lőport kell bele tölteni és teljesen összehajtogatni ezután csak rá kell dobni a tűzre és várni kell. ka jó a fekapor nagyot pukkan. Kis hülyeség szinte veszélytelen mér a részeg ember is tudja kezelni , ez tapasztalat. de lehet ezt kombinálni akármivel. KNSB darabokra flash. De ami a legjobb, de ez má sokal veszélyesebb, ha az alutestbe yellow powdert töltünk. |
|
|

981 db. hozzászólás
105 pont
    Pirotechnikás
2006.12.10.
moderátor |
csak az a baj hogy ilyen cuccot nagyon időigényes és nehéz csinálni. Én úgy csináltam hogyvettem 10doboz gyufát és kikristályosítottasm blőle a klorátot. Utána a sima klorátot dörzsmozsárban finomítottam. Ezután a régi PVC darabot elkezdtem smirglivel reszelni. Utána a CuSO4-et betettem a sütőbe, hogy elpárologjon belőle a víz. Miután kiszáradt a klorátot bekevertem porcukorrar és hozzáadtam a PVC-port. Ledaráltam A CuSO4-et és azt is hozzákevertem. és nagyon szép volt, gyönyörűen kiadta a színeket, csak kár hogy az arányokat má nem tom.
|
|
|

981 db. hozzászólás
105 pont
    Pirotechnikás
2006.12.10.
moderátor |
Csináltam már CuSO4-es cuccot és nekem inkádd a kékhez volt közel, de lehetett látni raja a ződet is. |
|
|

1465 db. hozzászólás
5 pont
    Pirotechnikás
2006.03.31.
moderátor |
A CuSO4 olyan zöld, hogy teljesen. Köze nincs a kékhez. |
|
|
176 db. hozzászólás
93 pont
  Tud valamit
2007.02.23.
tag |
kösz!Én is úgy emlékeztem h. arra jó, de gondoltam előbb megkérdezem |
|
|

283 db. hozzászólás
208 pont
    Haladó
2006.08.28.
tag |
A CuSO4 azért arra jó, hogy zöldre fesd a lángot! |
|
|
176 db. hozzászólás
93 pont
  Tud valamit
2007.02.23.
tag |
a Rézgálic mire jó?
|
|
|

1465 db. hozzászólás
5 pont
    Pirotechnikás
2006.03.31.
moderátor |
Jót nevettünk. Nyilván nem így gondolta, hanem ugyanazt, amit én is kérdeztem, és nem létezik.
Mellékesen egy kis nyelvlecke, a súlyosabbja:
meggyuljtod - meggyújtod |
|
|
0 db. hozzászólás
   Újonc
2004.11.21.
tag |
Tomman, ugy csinálhatsz tüzet ami nem éget(már ha igy értelmezed) h: fogy egy kis páleszt kiöntöd az asztalodra és meggyuljtod...
Az eredmény: begyullada pálesz és nem éget(nem ég meg az asztal)
Enniy meg a bambi csak gondolkozni kö!:-B- |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 107
Ebből tag: 0
Látogatók: 1493665
Látogatók ma: 1881
|