56 db. hozzászólás
Zöldfülű
2006.11.22.
tag |
Gera vs. Blaze !!!! Új és eddig még nem látott vitának nézünk elébe e két nemes lelkű embör jóvoltából a kémia ágasbogas útvesztőjében ...csak most ....csak nektek.... ha fel nem robbantják egymást dühükben.. |
|
|

1465 db. hozzászólás
5 pont
    Pirotechnikás
2006.03.31.
moderátor |
OK, egyébként ebbe jogosan kötsz bele, nem volt pontos a megfogalmazásom (mostmár az, azt hiszem). Viszont hogy vasat oldj fel vízben, na neee. |
|
|

1465 db. hozzászólás
5 pont
    Pirotechnikás
2006.03.31.
moderátor |
Ezzel tisztában vagyok. Csakhogy a fémrácsot delokalizált elektronfelhő tartja össze, ami nem teszi lehetővé a tetraéderes, rombos, stb. rácsszerkezetet. Remélem, nem mondtam újat. |
|
|

1465 db. hozzászólás
5 pont
    Pirotechnikás
2006.03.31.
moderátor |
Már ne haragudj, de aki szerint a vas és a króm kristályos anyag, annak nem kell, nem szabad hinni. Ha mégis neki hiszel, és nem nekem, akkor kékeszöld. De ehhez nem kell semmilyen forrás, szintén csak kémia. |
|
|

1465 db. hozzászólás
5 pont
    Pirotechnikás
2006.03.31.
moderátor |
"...króm, vas stb. kristályok oldatával."
Ez roppantul érdekes, én úgy vettem észre, hogy a vasat nem oldja a víz ("vaskristályokról" nem is szólva), de gondolom én vagyok a műveletlen... Blaze, nem kell minden szalajtottnak bedőlni, aki ráadásul ekkora baromságokat ír mellette. |
|
|

1465 db. hozzászólás
5 pont
    Pirotechnikás
2006.03.31.
moderátor |
A vas pedig nem festi a lángot, üzenem a Mesternek. |
|
|

1465 db. hozzászólás
5 pont
    Pirotechnikás
2006.03.31.
moderátor |
Öregem te de sötét vagy! És a BP-ben vagy a flashban melyik alkotóelemet nitrálnád, te nagyon visszamaradott? Áhh... Most Kammakot tudom idézni, búcsúlevele pár sorát:
"OLVASNI NEM TUDTOK!
LOGIKA AZ NINCS!
KÉMIA AZ MEG MI?" |
|
|

211 db. hozzászólás
23 pont
   Tud valamit
2006.10.12.
tag |
UFFF Most vettem észre hogy ez a pyrocenter volt csak 2005-ben és tök más a forma (szín). |
|
|

211 db. hozzászólás
23 pont
   Tud valamit
2006.10.12.
tag |
Szent reakció!
Ki vagy a Laborban!
Titráltassák meg a te leved,
Legyen meg a te oldhatóságiszorzatod!
Amint az egyenletben,
Úgy, itt a fõzõpohárban is!
Mi mindennapi jegyzõkönyvünk,
addmeg nekünk ma,
S bocsásd, meg a mi hibáinkat
miképpen mi is megbocsátunk az atombomba feltalálójának.
És ne védj minket a radioaktivitástól,
De szabadíts meg a kontároktól!
Bocs hogy ide rakom de nem tudom melyik topicba ilene. most találtam egy másik forumon |
|
|

211 db. hozzászólás
23 pont
   Tud valamit
2006.10.12.
tag |
jobb lenne a tulajdonságai? Vagy csak elrontaná? |
|
|

211 db. hozzászólás
23 pont
   Tud valamit
2006.10.12.
tag |
lehet most egy nagy hülyeséget gondolok de szeretek el játszani a gondolattal, mi lenne ha BP-t vagy Flash-t nitráló folyadékba raknánk? |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 85
Ebből tag: 0
Látogatók: 1494207
Látogatók ma: 2423
|