2444 db. hozzászólás
    Őstag
2006.02.15.
moderátor |
Először olvass, utána gondolkozz (egyes esetekben több gondolkozás kell) és csak a legvégén hozz döntést.
Ebben az esetben olvasd végig a receptet, ird fel egy lapra a hozzávalókat, emeld fel a hátsó feledet és menj le vásárolni. Nálad a gondot a gazdabolt jelentette.
Javaslatok: Vegyél 2 korsó sört, az egyiket odaadod az eladónak, a sajátodba beledobsz egy szalmaszálat szivószál helyett és jöhet a mondóka:
Kezsit lábád csókolom a föld meseterséges táplálását finanszirozó boltosembernek. Azs én nagy problémám a kálizsum zsegény főd lenne és a földemet vizsgáló emberek szerint nékem valami kázsium-nitráte kéne nem nagy kiszerelésben.
Erre az eladó vagy hivja a mentőket vagy a kezében lévő korsó sör miatt megesikvrajtad a szive és hoz egy zsák kálium-nitrátot. Ha hozott egy zsák mesterséges földi táplálékot, akkor megnézed, hogy mi van ráirva. Ha KÁLIUM-NITRÁT vagy POTASSIUM-NITRATE, akkor megveszed, ha nem az, akkor NEM veszed meg! |
|
|
8 db. hozzászólás
Zöldfülű
2007.10.16.
kitiltott |
na még egy kérdésem lenne hogy én vettem pétisót és azon ez ál:l N27% / MgO4% /CaO 7%
De én ugy tudom ebböl nem lehett meg csinálni ha igaz ?? akkor milyen fajta kell és hol lehett beszerzni?? elöre kösszi
Ez egy hozzászólás egy törölt recepthez. |
|
|

1085 db. hozzászólás
119 pont
    Pirotechnikás
2006.10.08.
moderátor |
Benzint legegyszerűbben hungarocell-lel tudod zselésíteni,vagyis inkább besűríteni. |
|
|

178 db. hozzászólás
38 pont
   Hobbista
2007.09.25.
tag |
Jah ok de amúgy azt irtam hogy kitöröltetheted nah haggyuk! Amikor még msnről töröltél elég hülye voltam sry! És énse tudom már hogy miért voltam ilyen értetlen! Nemtudod mivel lehetne zselésíteni denaturált szeszt vagy benzint? Mert karragént próbáltam(tortazselé) de az nem oldódik denszeszbe gondolom csak vízben oldódik. |
|
|

178 db. hozzászólás
38 pont
   Hobbista
2007.09.25.
tag |
Sertés sry az ötletet hogy kilehet oldani tőled vettem! Tényleg sry kiis töröltetheted ezt a hozzászólásom! |
|
|

178 db. hozzászólás
38 pont
   Hobbista
2007.09.25.
tag |
A piroshoz bár azt nemirtad de arra tudok egy ötletet: Lehet kapni benzinkútón piros fényű fáklyákat, abba pvc, magnézium, és stronicum-nitrát van. Bár ha alapba nemtudjátok használni kilehet a stroncium-nitrátot vízzel oldani belőle és különböző anyagokba keverni ezt a leg egyszerűbb beszerezni szerintem ha látványos lángokat akartok! |
|
|
4 db. hozzászólás
Zöldfülű
2007.10.21.
tag |
Sziasztok!
Van egy zsonglőr csapatunk és azt tervezzük, h fellépnénk zöld és kék tűzzel..Tudna vki segíteni, h hol tudnánk megvenni a hozzávalókat?:S
Köszi
Peace |
|
|

205 db. hozzászólás
126 pont
    Haladó
2007.03.01.
PM Tag |
   G*c* ez nagyon odavágott, "gyufacsiszalék" "Szemcseméret, vagy mi" .Hát öregem, te is csak a suli melletti kocsmába jársz be reggelenként
|
|

715 db. hozzászólás
400 pont
   Haladó
2006.10.10.
tag |
Kísértetiesen a videót ,,szinkronizáltad" amit még régebben linkeltem a füstbomba füstjének színezése vagy mianeve topicba.
Gabtechnek igaza van, semmi köze egy darabka vattának a színéhez.
Azt javaslom csináld meg és VIDEÓZD LE, (ne a netről szedd le) (ez olyan fenyegetően hangzik pedig semmi ilyesm iszándékom nincs )
|
|

1945 db. hozzászólás
195 pont
    Őstag
2006.12.19.
moderátor |
Mit szólnátok, hogy a "Füstbomba füstjének színezése" topicban folytatnánk ezt? |
|
|
30 db. hozzászólás
8 pont
   Zöldfülű
2007.08.05.
kitiltott |
Ez nagyon zsír! Szerves porfesték kell hozzá?
|
|
|

277 db. hozzászólás
32 pont
     Labortöltelék
2006.07.09.
PM Tag |
ja, én eddig nem láttam a linket...
na mind1, vak vok
ja, amúgy én nem olvasztanék cukrot KNO3al, elég veszélyes dolog... |
|