12 db. hozzászólás
1 pont
 Zöldfülű
2007.10.16.
tag |
honnanlehet TNT szerezni????              
Ez egy hozzászólás egy törölt recepthez. |
|
|

708 db. hozzászólás
176 pont
    Labortöltelék
2006.10.07.
PM Tag |
Én meg a "kalapácsos" módszert alkalmazom.
Rávágok vagy 4-et 5-öt a doboz azon részére,ahol a gyufák vannak! ez egy pillanat alatt letörik,és jó minőségű por lesz belőle! ennek mondjuk az a veszélye,hogy berobbanhat a por,kopácsolás közben...ÉN AZÓTA KINNT CSINÁLOM
meg a doboz 2 oldalát fogom,úgy nem éget meg a kicsapó láng
Ez egy hozzászólás a(z) "Gyufás-rakéta" című tűzijáték recepthez. |
|
|

249 db. hozzászólás
43 pont
  Piromán
2007.08.17.
kitiltott |
Hát szerintem igen!
|
|
82 db. hozzászólás
39 pont
     Zöldfülű
2007.10.26.
tag |
Az ANFO-ban egy veszélyes dolog van: a detonátor.
A kezdő ANFO-sok 95%-a egy 4 betűs közveszélyes szarral inditja az aktuális bombáját. Ez a detonátor a világ alja. Szerintem ha valaki még egy normális detonátorrt se tud elkésziteni, akkor az ne akarjon ANFO-val szórakozni!
Aki meg el tud késziteni valamilyen más detonátort is, az valószinüleg tisztában van azzal, hogy ezek a detonátorok erősebbek mint maga az ANFO. Most aki el akar kezdeni ANFO-zni nézzen rá a kezére és döntse el, hogy megéri e balesetezni APAN készités közben. Egy robbanás is megdobogtatja a szivet, de szerintem egy vetőcsöves sokkal szebb látványt tud nyújtani. |
|
|

708 db. hozzászólás
176 pont
    Labortöltelék
2006.10.07.
PM Tag |
Az biztos hogy "nagy bummja" van! |
|
|

545 db. hozzászólás
124 pont
  Hobbista
2007.01.03.
tag |
kipróbáltam énis ezt a pingponglabdás füstágyút és jó volt,igaz negyede a KNSU-snak de jó az
túl nagy lyukat böktem a tetejére és előb nagy lángcsóvát lőtt ki utána benn elfogyott az oxigén mejd nagy füstkifúvás ,utána meg pumpálta magából a füstöt nagyon
azabaj hogy hamar kiég, meg kicsi a füstje

|
|

664 db. hozzászólás
297 pont
   Haladó
2006.12.24.
PM Tag |
használd a keresőt:
Google:anfo
valahol ott lesz |
|
|
6 db. hozzászólás
 Zöldfülű
2007.10.06.
tag |
esetleg küld erre a címre [email protected]
|
|
|
6 db. hozzászólás
 Zöldfülű
2007.10.06.
tag |
ki tudja az anfo PONTOS receptjét ?Azt nagyon kéremm ossza meg vélem szeretnék nagy bummmmmmmmmmmm
|
|
|

82 db. hozzászólás
183 pont
   Zöldfülű
2007.08.12.
tag |
Szerintem senki ne próbálja meg ezt a kísérletet: Solyom1 is megírta: "aki nem ért a kémiához az ne is próbálja meg!!!  
Elvileg egy sima desztilláció,azaz maximum tisztább benzint kap..nem pedig ngc-hez hasonló anyagot
bye |
|
|

1085 db. hozzászólás
119 pont
    Pirotechnikás
2006.10.08.
moderátor |
Hát maga a sebbenzin...
Ha sebbenzint elpárologtatsz, aztána párát lehűtöd, sebbenzint kapsz.(Legalábbis gondolom én) |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 122
Ebből tag: 0
Látogatók: 1493818
Látogatók ma: 2034
|