A másodperc ajánlata: Speed 9500 Ft

664 db. hozzászólás
297 pont
   Haladó
2006.12.24.
PM Tag |
Ha már "megviccelős" cigi a téma...ez se semmi |
|
|

545 db. hozzászólás
124 pont
  Hobbista
2007.01.03.
tag |
Hát sztem nem hal bele, de nem is égészséges
sztem észreveszi hogyha a rotringhegyhez ér, mert a hangja meg sztem az íze miatt
de ha ez neked nem teccik akkor próbáld ki a Megviccelős cigi -t simán azis a receptolvasóban van

Ez egy hozzászólás egy törölt recepthez. |
|
|

277 db. hozzászólás
162 pont
  Piromán
2007.11.04.
tag |
ha nem teszel bele hipermangánt kd 3 mp-ig fog tüzet nyomni utána vagy egy percig hatalmas füstöt, de a bolti füstgyertyát viszont lepipálja!(én egy 2 mm-es papírhengerbe töltött gyufaméreggel kültéren olyan füstöt csináltam, hogy a gyertya 10m-es körzetében 10 cm körül volt a látótávolság)
|
|
894 db. hozzászólás
289 pont
    Labortöltelék
2007.08.17.
PM Tag |
mér ha "érintetlen" cigit szivsz az mennyire egézséges,ez még rátesz 1 lapáttal..én egyszer ugy szivattam meg a spanom h knsb nyomtam a cigi elejébe,a hülyéjének felsetünt csak az h mérgyullad meg ilyen nehezen,mikor meggyulladt akkor meg majdnem lerepült a torkán,,többet ilyetse játszok,még jóhogy nemfulladt meg.. |
|
|

1945 db. hozzászólás
195 pont
    Őstag
2006.12.19.
moderátor |
És ez mennyire egészséges?
|
|
21 db. hozzászólás
 Zöldfülű
2007.10.26.
tag |
:D Köszi a választ
Bár az első kérdésemre nem válaszoltál |
|
|
21 db. hozzászólás
 Zöldfülű
2007.10.26.
tag |
És az égés lassítására megfelelő az, hogy nem őrőlöm össze kno3-t (elég apró szemcsés ez a kemira így is)?
szódabikarbónával való lassítása az égésnek eredményes/érdemes? |
|
|
21 db. hozzászólás
 Zöldfülű
2007.10.26.
tag |
Hali!
Nekem a sima (bikarbóna, és porfesték nélkül; 3:2 arányú) candy-s füstgránátom 20-30 cm-es lángal égett. Ha sikerül lefolytanom, akkor nagyobb füstöt fog adni, vagy az égés hőmérsékletétőll nem függ a füst mennyisége?!
ÜDv |
|
|
82 db. hozzászólás
39 pont
     Zöldfülű
2007.10.26.
tag |
Tudod, ez is olyan dolog amit google-ből lehet legfőképp előállítani.
Kell hozzá egy számítógép, internetkapcsolat, monitor, billentyűzet és esetlegesen egy egér.
1: Összerakod a számítógépet, előfizetsz az intenetre, felraksz egy operációs rendszert.
2: Elviszed a gépedet egy Media Markt-ba nehogy véletlenül neked kelljen elindítani a rendszert és valamit elronthass.
3: Hazamész, újra összerakod a géped, bekapcsolod és felmész az intenetre.
Na innentől jön a bonyolult része:
Az aktuálisan felrakött internetböngészőt megnyitod és abba a sorba ahol az van írva, hogy about:blank beírod, hogy google.hu. Ha nem ír magától (mily meglepő), akkor rá kell kattintani arra a misztikus sorra.
Ha odaértél a google oldalára, akkor nagyon figyelj, mert ezt már komoly diplomával rendelkező emberek is néha elrontják. (részegen hátrakötött kézzel)
Itt megjelennek színes betűk: Google, és alatta egy sor amibe lehet írni. Na akkor odaviszed azt a kis nyilat amit az egered irányányít és belekattintasz!
Ha ezzel is megvagy és még vannak idegeid ehhez a nagyon is bonyolult feladathoz, akkor beírod, hogy TNT és megnymod az entert, azt a kis L alakú gombot.
Most le fog esni az állad, mert nagyon sok dolgot ír ki a számítógép. El kell kezdened olvasni szép sorban és ha valami olyan van kiírva ami neked kell, akkor a szöveghez tartozó KÉK szövegre rákattintasz.
Ha ezekkel is megvagy, akkor már biztosan nem lesz gond a TNT előállítása!
TNT=Trinitrotoluol=toluol nitrálásával készítik.
Újabb bonyolult szó, nitrálás. Ebben már nem fogok segíteni, vagy olyan okos, hogy az imént leírt műveletsort a nitrálás megfejtésére is tudod használni.
Ez egy hozzászólás egy törölt recepthez. Előzmény: #7171
|
|
|
12 db. hozzászólás
1 pont
 Zöldfülű
2007.10.16.
tag |
de amúgy működne nem  (tesztelni fogom!)         
|
|
12 db. hozzászólás
1 pont
 Zöldfülű
2007.10.16.
tag |
mert miből lehet előállítani? 
|
|