154 db. hozzászólás
34 pont
   Hobbista
2007.10.23.
kitiltott |
http://www.youtube.com/watch?v=StacpGi5cBk
BOCS HOGY MEGINT IDE LINKELEM A VIDOKAT DE EZ EZ VADÁLLAT EBBE MIT RAKNAKK??? EZ IS TENISZLABDÁS EZ EGY KÉSZ DETONÁCIO VALAKI IRJA MEG!
|
|
|

82 db. hozzászólás
183 pont
   Zöldfülű
2007.08.12.
tag |
A na-szalicilát/kno3 alig reagál,szinte semmi, így gondolom a na-benzoátos elegy sem lesz jobb... |
|
|

565 db. hozzászólás
52 pont
   Haladó
2007.09.29.
tag |
Szia Rock! A petárdában kálium-perklorát és alumínium keverék van. Szerintem ne nagyon próbáld meg kinyerni belőle, mert ez a keverék természetesen érzékeny a nedvességre! :P Vagy a meglévő Flashporhoz rakj nátrium benzoátot! (az alumínium tartalma 30% ha jól tudom) a nátrium-benzoátból is 30 % kell! Mérj ki 100g flashport, és adj hozzá 30 g ns benzoátot! Sok sikert ! Ja amúgy megkaptad az e-mailt? |
|
|

1085 db. hozzászólás
119 pont
    Pirotechnikás
2006.10.08.
moderátor |
Lenne egy kérdésem:
Előszöris a petárdában lévő porból klorátot vagy perklorátot lehet kivonni vizes pacsmaggal?
Ha perklorátot akkor az király mert holnap neki is ugrok egy régen, ínségesebb napokra elraktározott 100-as csomagnak, amennyiben a fütyülőelegyhez az kell...
Amugy sertés,valamikor régebben írtad,hogy megpróbálod a benzolát-káliumnitrát dolgot.Volt valami értékelhető eredmény ezügyben? |
|
|
21 db. hozzászólás
 Zöldfülű
2007.10.26.
tag |
Vagy olvasztani kell ezt is?? |
|
|
21 db. hozzászólás
 Zöldfülű
2007.10.26.
tag |
Köszi, ezt majd kipróbálom.
Préselést még nem végeztem, elég ha kézi erővel megnyomkodom "kicsit" (amennyire bírom), vagy valami súlyosabb megoldás kell?
ÜDv Előzmény: #7117
|
|
|

1085 db. hozzászólás
119 pont
    Pirotechnikás
2006.10.08.
moderátor |
Gyakorlatilag az is párából áll,hisz a füstjét elpárolgott(légnemű) szén-dioxid, és egyébb anyagok alkotják :P
ZoDo, amennyiben pára alatt a vízpárát(vízgőzt) érted, van ilyen füstbomba.Sima candy elegy, hozzákeverve az anyag tömegének 1/3-át (33,3%-át) kitevő paraffinmennyiség.
Ez fokozza a candy füstjét, viszont ez is csak elpárolgott paraffin.
Egyébbként a nagy mennyiségű vízgőzből, vagy más gőzökből álló füst teljesen jó! Főleg mostanában,hogy egyre hidegebb van, mivel csökken a levegő relatív nedvességtartalmának maximuma(mint ahogy azt Blaze már leírta valamelyik topicban).Szal jó az a candy
Előzmény: #7116
|
|
|
21 db. hozzászólás
 Zöldfülű
2007.10.26.
tag |
Másik kérdés: van olyan füstbomba ami nagy füstöt ereszt ki és az nem párából áll? |
|
|

49 db. hozzászólás
47 pont
    Zöldfülű
2006.12.26.
tag |
Régen én is szórakoztam ilyennel de egyszer begyulladt az ujjamon azóta nem csinálom!  
Ez egy hozzászólás egy törölt recepthez. |
|
|

1945 db. hozzászólás
195 pont
    Őstag
2006.12.19.
moderátor |
A gyutacs végére meg köss egy Lada pumpát! 
Ez egy hozzászólás egy törölt recepthez. |
|
|
21 db. hozzászólás
 Zöldfülű
2007.10.26.
tag |
Igazából a móka kedvéért csináljuk, szóval így legalább elmondható, hogy mi csináltuk az egészet
Szóval átégne ezen a "szigetelőrétegen" az "égést"?
Milyen lakkot lehet használni?
Előrre is köszi! Üdv:ZoDo |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 111
Ebből tag: 0
Látogatók: 1493450
Látogatók ma: 1666
|