3664 db. hozzászólás
28 pont
Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Az egésznek kartonpapírból van hajtva a burkolata, hogy egy ventilátorral lehessen hűteni az egészet. A levegő elől megy be és fent a motornál jön ki, úgy hogy a motort végig hűti.
Fordulatszám szabályzó ott a motor melletti kapcsoló, 3fokozatos, van egy normál fokozat, 7,5V feszültségen dolgozik a motor, percenként 80as fordulattal KB
Van egy 1 fokozat ami 5V, 50-60fordulat per perc, és van egy 2. fokozat, ami 12V 120 fordulat/perc . Nem pontos értékek csak sacc per kb
Itt inkább az áttételen van belőve a fordulat.
Az egész szerkezet egy fából készült felépítményre van szerelve, stabil és erős.
A szekrény: gondosan elrejtve a terráriumok számára fenntartott néhai "tücskös" szekrényben, anyámék ide sosha nem néznek be, a néhai élmények maradandó hatásaként Anno 2-3000 tücsök volt a szekrényben egy terráriumban.
A szag beivódott a fába ezért büdös, sose nyitja ki senki, csak én.
Sajnos erre kényszerültem, mert csak éjjel tudom járatni a malmot mikor mindenki alszik és nem feltűnő.
Ki van párnázva ezért nem dübörög, és az én szobámból alig hallatszik ki. Éjjel senki nem hallja csak én
Egy időkapcsoló kapcsolja be és ki, 11 órakor kezd működni és 5 órakor legkésőbb lekapcsol, anyám ilyenkor megy dolgozni...
Ha nem vagyok otthon nem megy mert félek hogy valamit felgyújt, bár be van építve egy rakás biztonsági kütyü, rövidzárlat védelem, túlmelegedés védelem.
Ez egy hozzászólás a(z) "A kész malom. Pls egyszer pontozd a feltöltött 3 képet kösz." című tűzijáték képhez. |