1565 db. hozzászólás
141 pont
Őstag
2007.12.16.
moderátor |
Na most azt hiszed te találtad föl a csőbe a lyukat? Szerinted ezzel még nem próbálkozott senki? Még jó hogy sorra lebukik mindenki aki ezzel próbálkozik. Tudod, kutyából nem lesz szalcsi.Adok egy tanácsot, ingyen, azt az energiát amit hülyeségre, vitára, újraregelésre használnál, használd olvasásra, keresésre és nem leszel kirakva. |
|
|
23 db. hozzászólás
Zöldfülű
2009.07.13.
kitiltott |
nyugodtan.. ip változtatok és újbol feljövök és újból..
Ez egy hozzászólás egy törölt blogbejegyzéshez. |
|
|
82 db. hozzászólás
13 pont
Zöldfülű
2009.03.08.
tag |
Tudom hogy a csilagszóró,sőt szinte minden ami a pyróval kapcsolatos veszélyes.Ennyire egy kezdő se hülye!
Ez egy hozzászólás a(z) "Közeledik..." című blogbejegyzéshez. Előzmény: #3969
|
|
|
145 db. hozzászólás
34 pont
Tud valamit
2009.05.28.
tag |
A sittes csak azért mert borotvált fejjel úgy nézek ki, hogy 8 év 6 hónap szigorított
// Használd a Szerkesztés gombot, mert ha nem, akkor lesz szigorított kizárás! // [mod. Gabtech]
Ez egy hozzászólás a(z) "Bemutatkozás" című blogbejegyzéshez. |
|
|
145 db. hozzászólás
34 pont
Tud valamit
2009.05.28.
tag |
hehe :D
A Művésznevem "koksz" így ismernek a legtöbben, vagy flöpi úgy is szoktak hívni:D Vagy coca :D De a koksz a leggyakoribb! :D
18 vagyok csak :) De becéztek úgy is, hogy JUH meg JUHI de volt becenevem Kutya, Sittes :DDD Nah mind1
Ez egy hozzászólás a(z) "Bemutatkozás" című blogbejegyzéshez. |
|
|
23 db. hozzászólás
Zöldfülű
2009.07.13.
kitiltott |
Ok csak jelenleg nincs pétisóm Azt még később veszek
|
|
23 db. hozzászólás
Zöldfülű
2009.07.13.
kitiltott |
Az ANFO-t hogy az égbe lehetett begyújtani véletlenül?
Véletlenül égő benzint locsolgatott össze vissza?
Minden esetre tisztelem a gyereket mert aki ANFO-t mer kreálni az nem lehet nagyon félős
|
|
23 db. hozzászólás
Zöldfülű
2009.07.13.
kitiltott |
Miért? Ugyis unatkozom Legalább van mit olvasgatni
Ez egy hozzászólás a(z) "visszatérés" című blogbejegyzéshez. |
|
|
830 db. hozzászólás
410 pont
Pirotechnikás
2008.12.30.
moderátor |
Milene ha tiltanának fölösleges blogbejegyzésért?
Ez egy hozzászólás a(z) "visszatérés" című blogbejegyzéshez. |
|
|
408 db. hozzászólás
58 pont
Labortöltelék
2008.11.19.
PM Tag |
Ossze lehet keverni ezt is az egeszet, csak ha kell az ammonia, akkor nem. Ha osszekevered ki kell tenni a szabadba. Itt sem a Ca nitratot, sem a triso-t nem lehet megvenni, de ha meg is lehetne feltetelezem sokkal (nem kicsivel, hanem sokkal!!! ) dragabb lenne, mint az elozo ket vegyulet. Az ammonium nitrat 50kg kb. 6000 Ft, a NaOH meg kb. 350 Ft/kg. Ennel olcsobb mar csak akkor lenne ha ingyen adnak.
Ennel a reakcional csapadek sincs. Osszeontod oket vizben es megszaritod. Nincs mit elvalasztani, ha az ammoniat elveszejtjuk.
En az ammoniat felfogtam amikor Na nitratot csinaltam, mert itt azt sem lehet kapni. Ez nagy elony akinek szuksege van ammoniara, mert ha ezt is belevesszuk az arba, akkor meg olcsobba valik, de persze ez nem mindenkinek eri meg, mert maceras dolog. Viszont jo sok ammoniaoldatot kap igy az ember. Egyszerubb megvenni, ha tenyleg olyan olcso, mint ahogyan hallom. Előzmény: #4005
|
|
|
133 db. hozzászólás
17 pont
Piromán
2008.12.14.
tag |
gabtech mondta hogy akkor töröld a bolond vegyészt és hát nekem csak ennyit kell csinálni a többit meg gabtech elintézi!
Ez egy hozzászólás a(z) "Pyroblog újítások" című blogbejegyzéshez. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 3
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605099
Látogatók ma: 169
|