401 db. hozzászólás
26 pont
  Piromán
2009.06.24.
tag |
nem kell vasoxid, rakj a bontó közepébe egy kanál flest..... ja és rizses BP t csinálj bontnak..... igaza lehet Gabtechnek... néd meg jól Master oldalát
talán másodikra jobb lesz
amikor én először csináltam bp-t akkor is a ként kénlapról szedtem ill arányok nélkül dolgoztam. na az égett így
Ez egy hozzászólás egy törölt blogbejegyzéshez. |
|
|

1945 db. hozzászólás
195 pont
    Őstag
2006.12.19.
moderátor |
A lőporba minek is vasoxid? Tényleg cefet sz@rul ég. Vagy a faszened extra kaki, vagy nem pontos arányokkal dolgozol.
Ezt az arányt használod ami: ITT, az "1." pont után van?
|
|

82 db. hozzászólás
13 pont
 Zöldfülű
2009.03.08.
tag |
Olvastátok a bemutatkozószövegét az adatlapján?Szerintem nemsokáig lesz itt!
|
|

133 db. hozzászólás
17 pont
  Piromán
2008.12.14.
tag |
nagyszerü...ilyenért miért kell blogot nyitni!
egyébként meg máskor ne ilyen dolgokat írj bolgba hanem például pyrós sikereidröl vagy hogy csináltál egy bombettát rakétát vagy petit.tehát a közeljövöben ne nyiss ilyen blogokat
ja és persze igaza van péter111-nek mert az elsö pyroblogodnak nem ilyennek kéne lenni!
meg amugysem szeretem meg szerintem nem nagyon szeretik az oldalon látni az ilyen ''egybőlbeleaközepébe,, kezdöket!
|
|

82 db. hozzászólás
13 pont
 Zöldfülű
2009.03.08.
tag |
Jaja.A GYIK-ben ez az első helyen van kiírva.A blogodat pedig keszthetted volna valami értelmesebbel is!
|
|

462 db. hozzászólás
43 pont
    Labortöltelék
2006.09.14.
tag |
a vas golyó az bár kicsi az esély de szikrázhat, kiváltkép a magas széntartalmú vasak.
Ez egy hozzászólás a(z) "Végre kész az uj malmom !!!" című blogbejegyzéshez. |
|
|

830 db. hozzászólás
410 pont
    Pirotechnikás
2008.12.30.
moderátor |
Te is aztán elég értelmes lehetsz! A Nick neved sem valami jó. Szerintem ez az oldal nem neked való ha bombákal akarsz foglalkozni!
|
|

462 db. hozzászólás
43 pont
    Labortöltelék
2006.09.14.
tag |
jó a malom,de mond, miért raktad annyira szét a tengely befogóit?
És milyen motort használtál fel hozzá? Nekem a kis malmom leégett mert nem bírta a motor(persze ez várható is volt) Nem tudsz valami nagyobb teljesítményű motort vagy valami 5leted van honnan lehetne beszerezni Gyöngyösön?
Ez egy hozzászólás a(z) "Mérföldkőő" című blogbejegyzéshez. |
|
|

133 db. hozzászólás
17 pont
  Piromán
2008.12.14.
tag |
hát igen a raksik! én most fogom igazán elkezdeni a bombettákat és most fogok elöször igazi bp-t csinálni meg majd az elsö golyósmalmom s hamarosan elkészül ha persze találok motort!
amugy a raksikat is elkezdem csinálgatni mert eddig bp-s raksikat csináltam de most már inkább a cukros motoros rakeszokra térek majd rá!    
Ez egy hozzászólás a(z) "Raksik" című blogbejegyzéshez. |
|
|

840 db. hozzászólás
158 pont
     Pirotechnikás
2009.01.16.
tag |
szabad megkérdezni, hogy pontosan milyen golyókról van szó, és hogy tudsz e még szerezni? ugyanis lejárta már pár kört golyó ügyben de még mindig csak a dunakavicsnál vagyok leragadva...
|
|

175 db. hozzászólás
69 pont
  Tud valamit
2008.12.17.
tag |
Csáá!
Eléggé biztos vagyok benne hogy ez nem fog kilyukadni, de ezen sincsen hűtés a dobozok azok csak valami fordulatszám szabályzók, most asszem 100-on van, amúgy a szíj az csak ideiglenes ma teszek rá egy rendesebbet.
Amit ez a motor nem őröl meg az nincs is jóformán 
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 27
Ebből tag: 0
Látogatók: 1445022
Látogatók ma: 745
|