277 db. hozzászólás
162 pont
Piromán
2007.11.04.
tag |
mivel a BME vegyészmérnöki van tervbe véve a tanfolyam után, előnyös lenne megcsinálni az emelt szintű kémia érettségit, 19 leszek mikor végzek, 2 év technikum 21
:D
mint mondtam, utánanéztem, tudom mennyibe kerül, asszem 210 ezer az összevont. Tudom hogy külföldön lakott területtől X távolságra konténerekben lehet összeállítani is, de hogy itthon lehet-e azt nem tudom
Ez egy hozzászólás a(z) "Pirotechnikus képzés" című blogbejegyzéshez. |
|
|
401 db. hozzászólás
26 pont
Piromán
2009.06.24.
tag |
sehogy!
tudomásom szerint M.o n nem megy semmilyen vizsga, és gondolom nem múltál el 21 éves és nincsen kb 250000 vagy több ezer forintod. ja meg ahoz nem egy vizsga kell, vagy három, és asszem kell egy éretségi is. ja és az nem ugy van h sufni tuningba csinálod a dolgokat hanem kell hozzá rendes helység és minden évben ellenűriznek min. egszer. na most ennyit hogy nem fog menni, és ez SOHA nem lessz legális. én így tudom de nem biztos ha nem javítsatok ki!
Ez egy hozzászólás a(z) "Pirotechnikus képzés" című blogbejegyzéshez. |
|
|
133 db. hozzászólás
17 pont
Piromán
2008.12.14.
tag |
hát igen!ezek a frissen regisztrált pyrósok ilyenek!egyből a közepébe vágnak de van olyan is amelyik ilyen mint elite_pyro tehát hogy sok hülyeséget csinálnak!
Ez egy hozzászólás a(z) "Bemutatkozás." című blogbejegyzéshez. |
|
|
10 db. hozzászólás
Zöldfülű
2008.10.29.
tag |
Oks de itt a pyrotechnikáról beszéljünk ne a pk-ról.
Ez egy hozzászólás a(z) "Közeledik a szilveszter" című blogbejegyzéshez. |
|
|
311 db. hozzászólás
322 pont
Haladó
2007.04.10.
tag |
Felhívnám a figyelmedet, h a petárda használat illegális MO-n.
Ezért kár volt blogot nyitni.
Egyébként üdv az oldalon! (Bár nem hiszem, h sokáig tag leszel.)
Ez egy hozzászólás egy törölt blogbejegyzéshez. |
|
|
401 db. hozzászólás
26 pont
Piromán
2009.06.24.
tag |
akkor tiltsák már PYROmastert is....
Ez egy hozzászólás a(z) "Bemutatkozás." című blogbejegyzéshez. Előzmény: #4253
|
|
|
115 db. hozzászólás
24 pont
Tud valamit
2009.10.07.
tag |
Azt vettem észre, h kb minden 2. olyan felhasználót, aminek a nevében a pyro benne van kitiltjátok
|
|
74 db. hozzászólás
18 pont
Zöldfülű
2009.09.29.
tag |
Ne csesztessétek szegényt!gyufa fighter-nek is kell lenni valakinek(habár elég sokan vannak)Minden esetre nem hiszem h sokáig leszel tag!
|
|
401 db. hozzászólás
26 pont
Piromán
2009.06.24.
tag |
Nagyon örülök hogy felraktad(De ez hogy jön ide?), de ezzel nem tudok mit kezdeni, nincs művész bennem ez egy normál gyufa amit meggyújtanak. Sejtettem hogy nem ő fotózta...... de nem tudtam hogy ez 3D-s fantázia kép. Köszönöm hogy megosztottad velem, most már tudom hogy ez 3D-s fantázia kép.
Ez egy hozzászólás a(z) "Bemutatkozás." című blogbejegyzéshez. Előzmény: #4250
|
|
|
401 db. hozzászólás
26 pont
Piromán
2009.06.24.
tag |
hát én nem mondanám, hogy mesteri, ez olyan mint a lányok, lefotóznak egy hintát meg az árnyékát fekete fehérben és akkor ők már művészek, ez is olyan.......eeste meggyujtott egy gyufát és lefotózta egy baromi jó géppel..... am a blogr, hát ez tényleg elite....
Ez egy hozzászólás a(z) "Bemutatkozás." című blogbejegyzéshez. Előzmény: #4246
|
|
|
741 db. hozzászólás
238 pont
Piromán
2009.05.17.
tag |
hát igen...ez egy tartalmas blog!!!télleg kezdő pirós lehecc ha még gyufázni szoktál.
|
|
288 db. hozzászólás
57 pont
Tud valamit
2008.12.17.
tag |
Na ez odabasz, ahogy meg láttam a gyufát, mér tudtam, hogy mit akarsz... Attól tartok nem sokáig maradsz az oldalon a gyufa csodáiddal Azt viszont nem értem, hogy mi olyan jó a gyufázásban??
Most nézem a h.sz.-eid se valami tartalmasak.
|
|
840 db. hozzászólás
158 pont
Pirotechnikás
2009.01.16.
tag |
pfff, no comment.... menny inkább fényképész klubba, mert a kép az mesteri, bár ha jól gondolom netröl szedted, nem te fényképezted...
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 1
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605100
Látogatók ma: 170
|