16 db. hozzászólás
2 pont
Zöldfülű
2008.01.01.
tag |
helloka, az erányok:
Salétrom x
Aszkorbin sav (c-vitamin) x
Szódabikarbóna x
aszkorbin savat lehet kapni gyógyszertárban tisztán xD kb 500 ft 50 gramm
// Arányt nem írunk fórumba!!! // [mod. Gabtech]
Ez egy hozzászólás a(z) "Golden powder" című blogbejegyzéshez. |
|
|
741 db. hozzászólás
238 pont
Piromán
2009.05.17.
tag |
Col:bocsi rosszul mondtam mert igaz tudom nem feltaláltam csak még nem csináltam ilyent!
Gabtech:nyugi vigyázok vele nem eszetlenül csinálom ezt.amugy meg nem rég fejeztem be a vulkánom ami 260g-os és 16 cm-es.szép lett.
Ez egy hozzászólás a(z) "!!!NYAKUNKON A SZILVESZTER!!!" című blogbejegyzéshez. |
|
|
1945 db. hozzászólás
195 pont
Őstag
2006.12.19.
moderátor |
Hajrá! Aztán ne az legyen a következő blogodban, hogy "Hát a bombetta elöbb robbant, ezért eldobtam a kezemet. Szép pirosat bontott. Most egykézzel írok nektek. Még pár teszt és többet nem írok."
Csak okosan a dobálodzással!
Ez egy hozzászólás a(z) "!!!NYAKUNKON A SZILVESZTER!!!" című blogbejegyzéshez. |
|
|
489 db. hozzászólás
Hobbista
2008.02.20.
tag |
Auchan friss ujsagaban mar benne van ez a barcelona telep azt irja:1-et fizet 2-ot kap 6000ft-ert Nem eri meg annyiert a video alapjan nem tul jo az a telep.
Ez egy hozzászólás a(z) "Amiket szilveszterre veszek" című blogbejegyzéshez. |
|
|
1565 db. hozzászólás
141 pont
Őstag
2007.12.16.
moderátor |
Na akkor te nem feltaláltad, hanem lehagytad a liftert egy bombettáról és kész. kb 2000 évet késtél a feltalálással.
|
|
1281 db. hozzászólás
280 pont
Pirotechnikás
2009.06.06.
moderátor |
Szerintem meg nem kellene tartani a reszeléstől (fűrészeléstől) a lőszer berobbanására, csak a csappantyú környékét kell békén hagyni & nem befogni satuba => kalapáccsal indítani a lőszert, mert úgy sem lövi ki, hanem az egész hüvely szétrobban & oda az ujjatok meg a szemetek!
De igen, ajánlatos inkább a lőszereket működésüknek megfelelő környezetben (fegyvercsőben) & rendeltetésszerűen használni, nem pedig szétszedegetni, főleg, ha régi, esetleg oxidálódott lőszerről van szó!
A << ahol a kirepülő mag és a hüvely öszetolása van >> , azt pedig hüvelynyaknak hívják...!
Ez egy hozzászólás a(z) "Régi szép idők,amit még ma is emlegetünk!" című blogbejegyzéshez. |
|
|
92 db. hozzászólás
22 pont
Zöldfülű
2009.10.26.
tag |
Lőszert valahogy nem szednék szét, főleg fűrésszel. Szikrától begyullad aztán ott a baj. Mondjuk 12 évesen én is megtettem volna
Ez egy hozzászólás a(z) "Régi szép idők,amit még ma is emlegetünk!" című blogbejegyzéshez. |
|
|
1281 db. hozzászólás
280 pont
Pirotechnikás
2009.06.06.
moderátor |
Szerintem meg a pirotechnikai termék megszerzéséhez, tartásához, előállításához & árusításához igen is kell megfelelő pyrotechnikai végzetséggel rendelkező, fedhetetlen természetes személy....
Azonfelül sem megszerezni, tárolni, előállítani, sem (üzletszerűen) árusítani - értékesíteni nem jogosult az a természetes személy M.O.-on, bármely pyrotechnikai osztályba sorolandó terméket!
Akit az utcán láttok árusokat, azoknak legalább a 80 %-a rendelkezik e
jogi feltételekkel a pyrotechniaki termék tartására & értékesítésére, szóval nem tehetnek csak bárkit oda a pultba, h. adják el a cuccost...!
Szererintem...
Ez egy hozzászólás a(z) "Pirotechnikus képzés" című blogbejegyzéshez. Előzmény: #4279
|
|
|
552 db. hozzászólás
87 pont
Labortöltelék
2009.09.19.
tag |
Szerintem ahhoz hogy eladhass nem kell vizsga , mert sok helyen árulnak és olyan emberek....
Ez egy hozzászólás a(z) "Pirotechnikus képzés" című blogbejegyzéshez. |
|
|
92 db. hozzászólás
22 pont
Zöldfülű
2009.10.26.
tag |
Most nem azért, de tagolhatnád a mondataid. Használj nagy betúket, vesszőket, egyéb írásjeleket! Ez má báncsa a szemem . Amúgy a vulkánjaid hogy csinálod? Ehhez nem értek...
Ez egy hozzászólás a(z) "bombeták" című blogbejegyzéshez. |
|
|
23 db. hozzászólás
18 pont
Zöldfülű
2006.12.29.
tag |
És szerintetek érdemes elvégezni? Van valami gyakorlati haszna azon kívül, hogy tűzijátékot árulhatok szilveszterkor? Lehet, hogy lesz egy "szabad évem" az egyetemen.
Ez egy hozzászólás a(z) "Pirotechnikus képzés" című blogbejegyzéshez. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 3
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605099
Látogatók ma: 169
|