1945 db. hozzászólás
195 pont
Őstag
2006.12.19.
moderátor |
Na bemutatkozott az "elit"! Még jó, hogy nem Mesteri_Isten_Pyro néven regisztráltál!
Én viszont tudok jövőt jósolni. Azt jósolom neked, hogy nem sokáig fogsz az oldalon maradni!
Ez egy hozzászólás a(z) "Bemutatkozás." című blogbejegyzéshez. |
|
|
1097 db. hozzászólás
61 pont
Pirotechnikás
2005.12.22.
moderátor |
Nem kell több gyufa,ha csak iylen képekkel meg videókkal tudnál szólgálni ne tedd! Amíg nem tudsz normális dolgokat felmutatni ,nem kell lepontoztatni magad,olvassgass menny el boltokba stb.
Ez egy hozzászólás a(z) "Bemutatkozás." című blogbejegyzéshez. |
|
|
22 db. hozzászólás
Zöldfülű
2009.11.14.
tag |
azt nem osztanád meg velünk, hogy milyen pizzát ettél?
Ez egy hozzászólás egy törölt blogbejegyzéshez. |
|
|
22 db. hozzászólás
Zöldfülű
2009.11.14.
tag |
...
// Na ez az utolsó! Még egy ilyesmi és pápá! // [mod. Gabtech]
|
|
92 db. hozzászólás
22 pont
Zöldfülű
2009.10.26.
tag |
Lombikot szoktam nézni :)
Ez egy hozzászólás a(z) "Daveletor' s pyroblog" című blogbejegyzéshez. |
|
|
3664 db. hozzászólás
28 pont
Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Fasza foszfát tartalmú műtrágyát mire tudod használni? Csak azt ne mond hogy redukálsz belőle szín foszfort...
A mágnes vonza e a gyufát? Persze vonza! Akkor is mikor egészben van, a belekevert vas miatt, csak olyan kevés van benne hogy nem látod jelét míg egészben van, hisz úgy túl nehéz hogy megmozduljon. De tedd csak bele a gyufaszálat egy pohár vízbe, és úgy tedd oda a mágnest. Ne fölé, hanem mellé, el fog fordulni. De még a gabonapehely is, mert abban is van vas. A magnetit képződésről ennyit...
De nem vagyok mindenható, tévedhetek, írd le a kémiai folyamatát a magnetit képződésnek a gyufa égésekor, és én el fogom hinni neked.
|
|
741 db. hozzászólás
238 pont
Piromán
2009.05.17.
tag |
elég érdekes anyagok összetétele ez az elegy de amint látom jól szuperálnak igy együtt.jó lesz.
|
|
894 db. hozzászólás
217 pont
Pirotechnikás
2009.05.22.
tag |
Hát ez nem így működik.Írtad hogy a kén azért kel mert kékre festi a lángot. Ez nem igaz! A kén és a cink együttes reakciójakor keletkezik a kék vagy zöld (aránytól függ) láng. Az rendben van hogy a Na vegyületek (szódabikarbóna, NaCl) sárgára festik a lángot de akkor minek a kén és cinkpor kékes lángja? A harmadik hogy a konyhasó soha az életben nem szór neked szikrákat. Az a néhány szikra a vaspor miatt volt. Meg a mosópor... Az is lassítja az égést (a reagáló anyagok szemcséi közé beékelődnek az égést gátló anyagok szemcséi) ha homokot, vagy bármi más nem éghető anyagot raksz bele... Ennek így semmi értelme...
|
|
115 db. hozzászólás
24 pont
Tud valamit
2009.10.07.
tag |
de, az vagy:D az illető jövő héten lesz 11 , na jó nem. 15 éves
|
|
115 db. hozzászólás
24 pont
Tud valamit
2009.10.07.
tag |
Gabtech, kiokosítottam, osztálytársam, majd jó kis fiú lesz
|
|
1945 db. hozzászólás
195 pont
Őstag
2006.12.19.
moderátor |
Fantasztikus! Ez olyan mintha meggyújtottál volna egy gyertyát. Valami komolyabbat rakj fel! És a legfontosabb: Ne a blogba rakj videót, hanem a videógalériába! Az nem arra való!
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 4
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605099
Látogatók ma: 169
|