60 db. hozzászólás
6 pont
Zöldfülű
2009.07.27.
tag |
tudom hogy rocket14 most ki van tiltva de akkor is szerintem igaza van
A PYRO-ZÁST NEM BÜNTETIK LADIS ?
Ez egy hozzászólás a(z) "magamról" című blogbejegyzéshez. |
|
|
905 db. hozzászólás
248 pont
Pirotechnikás
2009.01.17.
tag |
A Kemira télleg megszünt,de KNO3-at lehet INNEN is venni.
Nekem ilyenem(Yara:Krista K Plus Potassium nitrate)van.
Ez egy hozzászólás a(z) "Kemira" című blogbejegyzéshez. |
|
|
592 db. hozzászólás
217 pont
Haladó
2009.08.16.
tag |
hát igen 4,5 méteres volt én láttam
ebből balesetből az a tanúság hogy ha nem gyullad be akkor hagyad és ne kísérletez vele mert így jársz
de azért szép volt csak az volt a baja túl gyors volt kb.2-3 sec és ennek az oka ahogy túl nagy volt a szája de ezen lehet változtatni
Ez egy hozzászólás a(z) "pyrozás" című blogbejegyzéshez. |
|
|
592 db. hozzászólás
217 pont
Haladó
2009.08.16.
tag |
kösz sok tanácsot és oktatást de időközben már csináltam aztán át tértem a petik felé és már jó sokat csináltam és már van tapasztalatom a flash petiknél aki kérdez annak megpróbálok segíteni tehát nyugotan lehet kérdezni
Ez egy hozzászólás a(z) "szevasztok" című blogbejegyzéshez. |
|
|
60 db. hozzászólás
6 pont
Zöldfülű
2009.07.27.
tag |
kakós én igy szoktam meg (irni) de sajna nem nagyon muzsikál iszonyat büdös harcigáznak elmenne de a hétvége folyamán lett pár uj ötletem holnap meg veszek salétromot ugyhogy a héten azt tesztelem
Ez egy hozzászólás a(z) "Füstszinezési Próbák" című blogbejegyzéshez. |
|
|
321 db. hozzászólás
48 pont
Haladó
2009.02.25.
tag |
Az Isten áldjon meg menyhart94acdc, miért azt irod hogy kakós?? Rossz a billentyűzeted? Vagy ti a családban a kakaót kakónak mondjátok??
(Vagy én értettem félre és a kakó nem is kakaó, ha így van akk elnézést)
|
|
830 db. hozzászólás
410 pont
Pirotechnikás
2008.12.30.
moderátor |
Nekem a kénre monta ezt az embürke. KNO3-ra meg azt mondta hogy csak 60% van.
|
|
60 db. hozzászólás
6 pont
Zöldfülű
2009.07.27.
tag |
tudom az lehet hogy azért volt mert sok kakót nyomtam bele és kifujta a tetején de mindenesetre nem adom fel
JA A KAKÓS CANDY NAGYON BÜDÖS
|
|
277 db. hozzászólás
162 pont
Piromán
2007.11.04.
tag |
nézte h milyen más nitrát van, azt monta csak kalcium-nitrátja van, az is jó?
am nem nekem kell én egy időre most leálltam, havernak kellene, úh majd ő rendezi magának ha akarja, nem vett akkor amikor motam neki h vegyen, úh innentől nem foglalkozok vele, az elméletben segítek, többi az ő dolga
|
|
1945 db. hozzászólás
195 pont
Őstag
2006.12.19.
moderátor |
Bemész a gazdaboltba, kérsz az eladótól Kemirát. Széttett kezekkel fog téged kérdezni, hogy "de milyen kemirát". Az egy márka és nem pedig egyfajta termék. Nem kötelező pont azt a márkát megvenned. Lényeg, hogy a csomagoláson rajta legyen, hogy kálium-nitrát, vagy potassium-nitrate.
Egyébként nekem is mondták, hogy megszünt. Neten is csak egy 2003-as katalógust találtam. Úgyhogy lehetséges.
|
|
1945 db. hozzászólás
195 pont
Őstag
2006.12.19.
moderátor |
Kakaóból állítólag illatos füstöt lehet csinálni. Színeset biztos, hogy nem. Én csináltam. Cefet büdös volt.
|
|
321 db. hozzászólás
48 pont
Haladó
2009.02.25.
tag |
Figy, ha ő mondja akk biztos úgy van, ha meg nem, nem mindegy az?(a minősége a lényeg, nem a márka)
Úgyis csak nála tod megvenni, akk vegyél más márkájút, vagy próbáld meg minden közeli boltban, ha seholl nincs akk meg rendelj netről, vagy egy pyrós tagtól kérd hogy küldjön postán!(végső esetben kérdezd meg a patikában)
Sok szerencsét!
|
|
60 db. hozzászólás
6 pont
Zöldfülű
2009.07.27.
tag |
kakó nem k@ka videot nem tudom mikorra igérhetek mert még mint mondtam nagyon halvány de ha lesznek további fejlemények azt irom de csak még ma fogtam hozzá s szinezéshez ugyhogy még nagyon az elején járok
ja meg pluszba most elfogytam a salétromból is ugyhogy a hétvégén nem tudok tesztelni csak a jövőhét elejétől sajnos addig is ötleteket irom össze hogy miből lehetne még szinezni
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 3
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605099
Látogatók ma: 169
|