133 db. hozzászólás
17 pont
Piromán
2008.12.14.
tag |
hát üdv a csapatban haver!de aztán tegyél ám fel majd képeket!
Ez egy hozzászólás a(z) "gyulafirátót" című blogbejegyzéshez. |
|
|
830 db. hozzászólás
410 pont
Pirotechnikás
2008.12.30.
moderátor |
Nemtudom! A B90-es ekkora fúvokával egyszerüen nem müködik. 3,5mm fuvokával megy de akkor rettentöen meg kell erösíteni. Akkor is csak knsu val és nem ujrakristályositva. És nem is katalizálva. KNsb Nehezen gyulad nehezen éri el az üzemi nyomást és nehezen tartja. Nem nagyon ment nekem ez a knsb. :(
Ez egy hozzászólás egy törölt blogbejegyzéshez. |
|
|
840 db. hozzászólás
158 pont
Pirotechnikás
2009.01.16.
tag |
RÁjöttél hogy eddig mit rontottál el vele?
érdekelne..
|
|
133 db. hozzászólás
17 pont
Piromán
2008.12.14.
tag |
ezt majd én is kipróbálom!
|
|
830 db. hozzászólás
410 pont
Pirotechnikás
2008.12.30.
moderátor |
Ne k66 csináld! Rossz! Kénmentesel 80:20 arányba kicsit nehezen gyulad de ha beindult olyan erös mint a knsu
|
|
840 db. hozzászólás
158 pont
Pirotechnikás
2009.01.16.
tag |
sajna nekem se jönössze ez a rakétázásos dolog, pedig amugy tetszene a dolog. Csináltam már vagy 6-8 raksit, egy se ment föl. Megszívta magát vízzel, kirepült a fúvóka, és az egyetlen lőporos rakesz,(kb80 g K66-al) úgy felrobbant hogy a motori kb 1×1 cm es darabokra esett
még megpróbálom párszor de ha nem jön össze marad a vetőcsöves, vulkán, csillagágyú, stb.
|
|
830 db. hozzászólás
410 pont
Pirotechnikás
2008.12.30.
moderátor |
Nem minden sikerül. Csak a B110 sikerült rendesen. Amugy a vizüveg papír az csapszeg nélkül ritkaszar és könyen kijön.
Ok: A henger kiszáradása után keményedik meg és még puha nem tudja megszorítani száradás közben.
|
|
311 db. hozzászólás
322 pont
Haladó
2007.04.10.
tag |
Basszus dani, neked minden sikerül!?!
Az én versenyes raksim ment 2 métert aztán megadta magát a fúvóka levegőben töltött idő kb 1mp
Asszem abbahagyom a rakétázást. Eddig 6 raksimból 3 repült, ez így csak pazarlás.
Egyébként vizüveg+papír fúvókát használtam, el nem tudom képzelni miért nem bírta.
|
|
19 db. hozzászólás
Zöldfülű
2009.07.02.
tag |
ejha! Húha! Ez aztán egy vérbeli bejegyzés, recsegett basszus!!!! Recsegett !! Naná hogy recsegett mert nem száraz! Egyébként ha ott tartunk hogy ilyen bio cracklingeket csinálunk akkor inkább az aszparágusz levelét vagy a mamutfenyő levelét de a boróka termése is elég jó! Sőt ezek még jobbak is mint a "mélyen tisztelt akáctermés" mert ezekben legalább gyanta van. Na mindegy hagyjuk a hülyeséget. Egyébként nem CBA-s gyufa kell ha valami egyszerű füstölőt akar akkor lehet kapni ilyen illatos füstölőt de egy candy füstbombát sem egy nehéz megcsinálni.
na mind1.
De azért még hogyha nagyon kezdő is akkor is: Még jobban örülnénk egy ilyen gyufás csilagszórósnak mint ennek.
Szerintem ez járhat a gondolataiban: Húúúh!!! én vagyok a nagymenő pirós! Megtudok gyújtani egy tábortüzet, de olyan szuper vagyok hogy még az akác termést is bele tudom dobálni!
Na mindegy Rocketboynak meg azt ajánlom hogy a következő bejegyzés előtt min. olvassa el pyromaster oldalát+a szabályzatot mert szerintem azzal sincs tisztába.
Ez egy hozzászólás a(z) "Recsegő,füstölő,tábortűz" című blogbejegyzéshez. |
|
|
19 db. hozzászólás
Zöldfülű
2009.07.02.
tag |
kösz a segítséget és bocs a keresőt elfelejtettem.
Szégyenlem magam
De tényleg! És legközelebb már ott indítok elsőnek. Kiszámolása még most sem egészen tiszta de majd ahányszor ki kell majd számolni annyiszor majd utánna nézek .
U.I.:Megpróbálok legközelebb nem ilyen hülyeséget írni.
Ez egy hozzászólás a(z) "kérdés" című blogbejegyzéshez. |
|
|
401 db. hozzászólás
26 pont
Piromán
2009.06.24.
tag |
Gabtech tudom hogy most nem sértett meg semmi szabályt, csak szinte biztos vagyok benne hogy nincs tisztába a szabályzattal
|
|
1945 db. hozzászólás
195 pont
Őstag
2006.12.19.
moderátor |
Nem sértett meg semmi szabályt, csak szimplán hülyét csinált magából. Ha valami szabályelleneset csinál akkor lehet tiltani. Ha a blog nem tetszett nektek? Akkor lehet értékelni.
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 1
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605100
Látogatók ma: 170
|