321 db. hozzászólás
48 pont
Haladó
2009.02.25.
tag |
Részben igazad van! De aki megteheti miért ne tenné?
Amúgy meg a benzint is hülyegég enyi erővel megvenni! Meg a kocsit fentartani! Lábuszal, vagy biciklevel is oda lehet érni mindenhová! És ott is eléged amit megveszel!
Ez egy hozzászólás a(z) "Válság" című blogbejegyzéshez. |
|
|
708 db. hozzászólás
176 pont
Labortöltelék
2006.10.07.
PM Tag |
Azért annyit kijelenthetünk hogy idén a "csoportképek" valahogy "szegényesebbek" lettek. Jólvan,most lehet ugatni,de aki régebb óta(2-3 éve) látogatja az oldalt,vagy csak visszanézi a képeket,láthatja,hogy több "86ezerforintos" kolléga is volt,annyi telepet mindent vettek hogy bele se fért a képbe,sőt 2 képet is töltöttek fel a temérdek cuccról. Most meg úgy látom, a közepes méretű rakéták és az olcsóbb telepek a kelendők. Válság van. 3 évvel ezelőtt még errefelé 110ft volt egy csomag sikoly,most már 200ft,150 volt egy csomag lepke,most már 290. Persze,aki hülye az továbbra is agyonköltekezi magát,majd fél évig szívja a fogát,hogy egy doboz cigire nem tellik,mert "dehülyevoltamhogyelköltöttemtűzijátékra" aki meg kis belátással is van arra hogy most nem megy olyan jól(mint én is) az meg igyekszik pofás,de olcsó termékeket vásárolni.
Szerintem ez az arany-középút....2000ft-ért is tudunk venni szép telepet,ami feldobja a szilveszter éjszakát,és nem is került sokba
|
|
1300 db. hozzászólás
142 pont
Hobbista
2007.02.24.
tag |
Én nem toom kiköltött 86e-et de örüljön h megteheti én vettem 5e-ből 27 csomag sikolyt meg még veszek pár rómait és késsz telepet meg iet ne mveszek mert nagyon drága és fele ennyiért meglehet csinálni...
BOLDOG ÚJÉVET!!!!
UI: megvan kiköltött ennyit
|
|
205 db. hozzászólás
4 pont
Haladó
2005.09.10.
tag |
OFF Végülis csak 3 éve látogatom az oldalt, de most rábukkantam a pyrobash-re. Hát iszonyat nagy!
|
|
58 db. hozzászólás
3 pont
Zöldfülű
2008.04.23.
tag |
SP.BoB Dawee abban igazatok van hogy legalább nem piára drogra meg ilyenekre költi... bár én már úgy látom hogy néha egy sörözés a haverokkal meg pár csocsó meccs többet ér mint pár percnyi szép tüzijáték..szóvval mindkét oldalt meg lehet érteni elvileg...
lehetséges hogy ebben a témában is megérné megtalálni az arany középutat...ami lássuk majdnem a legnehezebb dolog a világon
|
|
205 db. hozzászólás
4 pont
Haladó
2005.09.10.
tag |
Egyébként akinek van 80.000 Ft-ja, az sokkal jobban tenné, ha kimenne Ausztriába vagy Szlovákiába és ebből a pénzből 2* ennyit venne VAGY fele ennyi pénzből ugyanennyit. Ez csak egy tanács. Teljesen egyetértek Dawee-el. Én 2008-ban 25.000-t költöttem, tavaly illetve idén csak 10-15-t. És a a kettő között semmi különbség nincs. Tehát tényleg a 10.000 Ft az, aminél többet nem nagyon érdemes költeni.
Egyébként meg mindenki csinálja azt, amitől boldog lesz, de azért néha gondolkodjunk is.
|
|
708 db. hozzászólás
176 pont
Labortöltelék
2006.10.07.
PM Tag |
..vagy drogra vagy satöbbi,lehetne mondani naplementig...az én meglátáso maz,hogy a tűzijátékozás egy hobbi. És a hobbijára költ az ember. Persze nem mindegy hogy mennyit. Amit Blaze is említett,az a 86 ezer ft k..va sok. Nem értem,miért nem lehet ellenállni a kísértésnek,és max 10 000ft-ig vásárolni? Jó én könnyen beszélek,mert ezt-azt kaptam névnapomra is...de már 10 000ft-ból lehet komplet ttűzijátékot összerakni a család illetve havero kszórakoztatására. Vagy 2cs közepes rakéta,egy komolyabb telep,római gyertya és kész. Én sose költöttem tűzijátékra fölöslegesen mindig van egy tervem a nagy estére hogy mi után mi jön. Kicsik közül sikolyt,recsegőt vettem,a nagy bumm pedig a telep,római,és a rakéták lesznek. és azt ne mondja nekem senki,hogy 80000ft-nyi cucc ellövése sokkal nagyobb élmény meg emlék mint 10000ft-nyi...abból a 70 000ft-ból egy 5 tagú család simán eléldegél pár hétig szolidan.
|
|
205 db. hozzászólás
4 pont
Haladó
2005.09.10.
tag |
Azt is tegyük hozzá, hogy inkább erre költse, mint piára...
|
|
205 db. hozzászólás
4 pont
Haladó
2005.09.10.
tag |
Oké, már belenyugodtam.
Ez egy hozzászólás a(z) "Tavalyi szilveszter" című blogbejegyzéshez. |
|
|
1281 db. hozzászólás
280 pont
Pirotechnikás
2009.06.06.
moderátor |
Egyetértek mindenkivel...
Én sem véletlenül kezdtem bele a vetőcsövesek gyártásába.
Egy: pyrózni jó (főleg ha azt te csináltad).
Kettő: Sajnos soha nem tehettem meg még eddig, h. bármiféle komolyabb cuccost vegyek, ezért is éri meg anyagilag házilag megcsinálni, mert a töredékéből kijön, na meg persze, h. te csináltad az a nem mindegy...
|
|
1945 db. hozzászólás
195 pont
Őstag
2006.12.19.
moderátor |
Teljesen igazad van. Én mint szerelő naponta járok emberekhez házhoz és látom, hogy azért nem sinyli meg mindenki a válságot. Vagy csak lehet azért van, mert csak a gazdag osztály tud javíttatni? Na mindegy.
Vannak akik egész évben erre gyűjtenek, vannak akik még nem tudják felfogni, hogy mit is csinálnak. Csak vegyük, meg. Az már mindegy, hogy miből.
2 fiam van. Amiket én vettem azok nagyjából gyerekjátékok. Este 6 után elszórakozunk egy kicsit aztán fekszenek le aludni. Lehet 1-2 év műlva én se tehetem meg, hogy legalább 1 csomag recsegőt vegyek szilveszterre.
|
|
2444 db. hozzászólás
Őstag
2006.02.15.
moderátor |
Nem fogunk kirakni, ha bármi gond lenne a blogod miatt, csak szólj és megoldjuk.
Ez a hihetetlen költekezés ami ilyenkor van, néha tényleg elég érdekes méreteket ölt, de azért a legtöbb gyerek nem vesz többért cuccokat mint 10k. Ez a határ még szerintem úgymond belefér. Gyereknek nagyon tettszik a tűzijáték, gyűjt rá és beruház egy kisebb adag egyszerű cuccba, ez így rendben van.
De idén valahogy kicsit más az összkép. Nevet nem említek, úgy is mindenki tudja kiről van szó, lényeg annyi, hogy 86 000Ft-ot költött idén tűzijátékokra. Lehet, hogy ketten gyűjtötték haverjával meg minden, de akkor is, ez több mint egy minimálbér, enyhén szólva kurvasok. Először megláttam ezt a számot, csak pislogtam, alig akartam elhinni.
Lényeg annyi, hogy én ezt nagyon nem értem, lehet, hogy szép meg jó dolog a tűzijáték, de 20-30k-nál többet költeni rá kicsit irreálisnak tűnik. Főleg úgy, hogy az illető még fiatalkorú.
Ja és, hogy a házilag gyártó emberkéknek is írjak egy-két sort:
A házi tűzijátékokra sokat költők előnyben vannak, mivel a megvásárolt alapanyagokból összerakott cucc olcsóbb mint a gyári. Illetve a házilag elkészített tűzijáték mégiscsak az ember sajátja és nem a kínai által összgányolt dolog. //Ettől függetlenül nem mondom azt senkinek se, hogy kezdjen bele ész nélkül a tűzijátékok házi gyártásába.
|
|
1945 db. hozzászólás
195 pont
Őstag
2006.12.19.
moderátor |
Meg ne próbáld mégegyszer felrakni! Csak házi tűzijáték videót rakhatsz fel.
Ez egy hozzászólás a(z) "Tavalyi szilveszter" című blogbejegyzéshez. |
|
|
162 db. hozzászólás
13 pont
Tud valamit
2009.08.09.
tag |
Tartalom forever
Ez egy hozzászólás egy törölt blogbejegyzéshez. |
|
|