462 db. hozzászólás
43 pont
Labortöltelék
2006.09.14.
tag |
No lásd, hogy milyen segítőkészek vagyunk és hogy gyorsítsam fejlődésedet most az egyszer: Pe vagy papír csövet érdemes a Pvc-t nem ajánlom.
Master oldala mellett ajánlom még az én jegyzeteimet is : www.lordoftrance.eoldal.hu illetve ha tudsz angolul akkor a
www.pyroguide.com
www.creagan.net/fireworks/ (avagy fessünk az égre)
Jó olvasást!
Ez egy hozzászólás a(z) "segitség" című blogbejegyzéshez. |
|
|
462 db. hozzászólás
43 pont
Labortöltelék
2006.09.14.
tag |
Én gyanta és ólom mentes ónból szoktam önteni, érdemesebb már ólom menteseket használni mert az még keményebb. Én elég sok golyót öntöttem, szívesen segítek és adok tippet mit hogyan : [email protected]
Ez egy hozzászólás a(z) "Malom!" című blogbejegyzéshez. |
|
|
279 db. hozzászólás
20 pont
Piromán
2009.12.27.
tag |
Itt megnézhetitek: a Kclo4 flest ,lisztlőport,Kmno4 es flest is. És még sok mást mindent is ezek saját termékek:link a videókhoz
Ez egy hozzászólás a(z) "receptjeim" című blogbejegyzéshez. |
|
|
30 db. hozzászólás
Zöldfülű
2010.01.21.
tag |
Teljesen egyet értek Rutinossal!
Ez egy hozzászólás a(z) "anyagok" című blogbejegyzéshez. |
|
|
279 db. hozzászólás
20 pont
Piromán
2009.12.27.
tag |
A kclo3 előállítása és kclo4 előállítását is részletesen leírtam.A kálium klorátnál a kcl
teljesen átalakult kclo3 ra 100g kcl ből indultam és anyagveszteséggel is kijött belőle ugyanennyi kclo3.És az elektródám se oldódott fel,én lazán eddig csak minimum már 2kg kclo3 at
elhasználtam.És pl: a nátrium perklorát előállítása se gond nekem,én ilyeneket nem kell hogy beszerezzek.
|
|
279 db. hozzászólás
20 pont
Piromán
2009.12.27.
tag |
Dani a kno3 at azért főzöm el vízbe mert baromi finom port kapok.De ezt teljesen kiszárítom
gázon,ez persze kis mennyiségeknél megoldás.Az anyagokat meg mielőtt összekeverném annyira
finom állagúak hogy szinte selymes tapintásúak.Ezután vetem őket alá a többinek,és a
permanganátos keveréket az adott anyagokból az adott módszerrel több féle arányban
kipróbáltam,és mindig tök stabil volt.Bár hajlamos megromlani elég gyorsan ez a hátránya.
És elárulom ezek sok kísérlet után születtek, és egyelőre jobbat nem tudok ami biztos működik
is.De vannak elméleteim Pl: lehet hogy kclo4 et egyszerübb és gyorsabb lenne naclo4 és koh
vagy kcl cserebomlásával, ki is számoltam miböl mennyi kellene és a naclo4 direktbe
elkészíthető.Csakhogy gyakorlatba sok probléma merülne fel nem beszélve arról hogy én pl nem
szeretem az extra anyagokat mint pl ha igy csinálnám a melléktermék nacl-t vagy naoh-t,
kapok, én biztos nem fogom ezt a módszert választani, mivel amit leírtam ugyan baromi lassú
folyamat
de az biztos működik, de lehet hogy nem a legegyszerűbb a megoldás, de nemvalószínű hogy én
másikat választanék ha bevált.
Ez egy hozzászólás a(z) "receptjeim" című blogbejegyzéshez. Előzmény: #4417
|
|
|
279 db. hozzászólás
20 pont
Piromán
2009.12.27.
tag |
Régi volt a kno3 és megszívta magát nedvességgel de ezt
nem lehetett se látni se érezni rajta.
|
|
279 db. hozzászólás
20 pont
Piromán
2009.12.27.
tag |
Képzeld én kno3 nál úgy jártam hogy nem volt az igazi a lőpor, utána fogtam feloldottam pici vízbe és gázon kiszárítottam.Nem csak hogy olyan finom por lett mint a lehelet de a legjobb lőport kaptam 4 óra összmunkával
persze csak 10g volt.
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 4
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605096
Látogatók ma: 166
|