708 db. hozzászólás
176 pont
    Labortöltelék
2006.10.07.
PM Tag |
az egyikbe stronciumos,meg NaNo-s csillagok vannak,a másikba TT,a harmadikba aluporos. Remélem szépen fognak dolgozni,a Nano3-astól félek,mivel az higroszkópos cucc,a teszten működött,kíváncsi leszek itt fog-e
Ez egy hozzászólás a(z) "2 nap a Nagy Durranásig!" című blogbejegyzéshez. |
|
|

162 db. hozzászólás
13 pont
     Tud valamit
2009.08.09.
tag |
A csillagágyúba milyen csillagokat tettél?
Ez egy hozzászólás a(z) "2 nap a Nagy Durranásig!" című blogbejegyzéshez. |
|
|

1945 db. hozzászólás
195 pont
    Őstag
2006.12.19.
moderátor |
Mindenki 1db csoportképet rakhat fel a vásárolt tűzijátékaiból. Neked már van egy, többet nem rakhatsz fel!
Ez egy hozzászólás egy törölt blogbejegyzéshez. |
|
|

197 db. hozzászólás
67 pont
  Tud valamit
2009.11.29.
tag |
Hát ez tök jó   
|
|

1130 db. hozzászólás
346 pont
    Pirotechnikás
2007.03.15.
moderátor |
tomiboj tettél már fel egy képet, szóval többet nem kérünk belőle. Hacsaknem házi tüzijáték lesz!
|
|

894 db. hozzászólás
217 pont
     Pirotechnikás
2009.05.22.
tag |
Jó érzés lesz hogy nem kell egyik szememet mindig a zsarukon tartani, ezen az egy napon legális a tüzijáték, és senki sem fogja megkülönböztetni a házit a gyáritól. Pláne ha faszán van megcsinálva
Ez egy hozzászólás a(z) "!!!NYAKUNKON A SZILVESZTER!!!" című blogbejegyzéshez. |
|
|

741 db. hozzászólás
238 pont
 Piromán
2009.05.17.
tag |
amit eddig csináltam az mind szilveszterre megy.lesz szikraszökökút,füstbomba,hanggránát,kézből dobós kupakbombi(kéz
ibombinak nevezem),vulkánok,kupakpetik.meg még amit kitalálok meg amihez kedvem leszmég csinálni.lehet hogy amit leirtam az már a blogomban is szerepel de sebaj.
Ez egy hozzászólás a(z) "!!!NYAKUNKON A SZILVESZTER!!!" című blogbejegyzéshez. |
|
|

592 db. hozzászólás
217 pont
   Haladó
2009.08.16.
tag |
igen tanárnéni akkor most álljak sarokba vmi
neeeeeeem am menyit szánsz ebből szilvesztere meg miket fogsz még csinálni 
|
|

1203 db. hozzászólás
303 pont
     Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Érdekes ötlet! Szivesen megnéznék arrol a 3-4 perces üzemidöröl egy vidit, ha legközelebb ujra leteszteled akkor azt videózd le léci!
És kb hány N toló ereje lehet?
Ez egy hozzászólás a(z) "Sugárhajtómü!" című blogbejegyzéshez. |
|
|

741 db. hozzászólás
238 pont
 Piromán
2009.05.17.
tag |
tecciik az ötlet meg a vidi is. lehet hogy kipróbálom azt a befőttes üvegbe higító dolgot.egyszerűnek tűnik!
Ez egy hozzászólás a(z) "Sugárhajtómü!" című blogbejegyzéshez. |
|
|

741 db. hozzászólás
238 pont
 Piromán
2009.05.17.
tag |
bizony ahogy mondod borzaskám.de nagyon örülnék meg szerintem még sokan ha tagolnád az írásodat!!! tudod amire alsóban tanítottak . , ! ? meg ilyenek!!!oké?
|
|

592 db. hozzászólás
217 pont
   Haladó
2009.08.16.
tag |
hát igen nyakunkon a szilveszter  am én is mondtam hogy vigyázzni kell a kézi bombival mert veszedelmes lehet az ma én is jóóóóóóóó sok petivel, töltettel, vulkánal, meg csillagágyuval ja meg a jóó öreg füstiről ne is beszéljünk de asszem veszek azért egypár gyárit is mert az elkelhet szilveszter estéjén de szerintem te is ugyan így van ja most már csak 9 nap és D day azaz a pyrosok nagy napja de azám     
|
|

133 db. hozzászólás
17 pont
  Piromán
2008.12.14.
tag |
bizony már kevesebb mint két hét és itt a szilveszter!

|
|
16 db. hozzászólás
2 pont
 Zöldfülű
2008.01.01.
tag |
bocsi, akarom mondani arányok xD
// Használd a Szerkesztés gombot! Többször nem fogok rádszólni! // [mod. Gabtech]
Ez egy hozzászólás a(z) "Golden powder" című blogbejegyzéshez. |
|
|
16 db. hozzászólás
2 pont
 Zöldfülű
2008.01.01.
tag |

// Oldalszabályzatot olvasd el, következő szabályszegésnél repülsz! // [mod. Gabtech]
Ez egy hozzászólás a(z) "Golden powder" című blogbejegyzéshez. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 5
Ebből tag: 0
Látogatók: 1470636
Látogatók ma: 256
|