A másodperc ajánlata: Jackpot 1500 Ft
162 db. hozzászólás
13 pont
Tud valamit
2009.08.09.
tag |
Szerintem ez a szilveszter most becseszett mindenkinek..
Ez egy hozzászólás a(z) "A szilveszteri tüzijáték" című blogbejegyzéshez. |
|
|
162 db. hozzászólás
13 pont
Tud valamit
2009.08.09.
tag |
Akkor nem csak nálunk ilyen takony idő. Éjfélkor próbáltam pár dolgot begyújtani. Szerencsére a telep indult rendesen. Elment pár római, meg 1-2 házi vulkánom. Mire mindezt megcsináltam átáztam teljesen. Na nem baj, majd idén jobb lesz! Legyünk optimisták!
Ez egy hozzászólás a(z) "elbaszódott tűzijáték" című blogbejegyzéshez. |
|
|
1130 db. hozzászólás
346 pont
Pirotechnikás
2007.03.15.
moderátor |
Azt azért hozzá kell teni hogy valóban cefet idő volt, de nagyon szép volt minden. Valóban akadtak gondok a gyujtással, de a látvány kárpótolt minket úgy gondolom.
|
|
1945 db. hozzászólás
195 pont
Őstag
2006.12.19.
moderátor |
Nekem is szarul sikerült, majdnem minden. Írtó nagy köd és valami cefet nagy optikai hiba a videókamerámba. Pár bombettában a gy.zs. sem gyújtott. Benedvesedett valahogy a lőpormassza. Elkezdett esni az eső. Na utána, hazamentem és fél 1 kor lefeküdtem.
|
|
1130 db. hozzászólás
346 pont
Pirotechnikás
2007.03.15.
moderátor |
Bacardi? hmm hát valóban ütős anyag 3-4 % kis limonádé
Ez egy hozzászólás a(z) "év végi összefoglaló" című blogbejegyzéshez. |
|
|
162 db. hozzászólás
13 pont
Tud valamit
2009.08.09.
tag |
Hát akinek jól megy, hogy olcsóbban is be tudja szerezni
Én nem vagyok ilyen szerencsés helyzetben
Ez egy hozzászólás egy törölt blogbejegyzéshez. |
|
|
133 db. hozzászólás
17 pont
Piromán
2008.12.14.
tag |
amugy ahol én leszek ott lesz még böven tüzijáték szilveszterkor! ja és piából is nagyon sok lesz! eddig van már 15 üveg bacardi breezer, 6 üveg BB (édes), páleszek, sangria, sör és még sokan mások!
|
|
708 db. hozzászólás
176 pont
Labortöltelék
2006.10.07.
PM Tag |
Én általában szilveszterkor a gyári cuccokra fektetem a hangsúlyt,az év többi részében ugyanis házit össze tudok dobni.De télleg csinálhattál volna több házi cuccot a gyáriak mellé. Egyébként szép kis gyűjtemény,a piákat is beleértve!
|
|
741 db. hozzászólás
238 pont
Piromán
2009.05.17.
tag |
hát azért nézzük csakmeg a házi és agyári cuccok arányát!házit szinte semmit em csináltál(elenyészően kevés)pedig azt lehet igazán élvezni ám!!!
|
|
489 db. hozzászólás
Hobbista
2008.02.20.
tag |
Szerintem is 30-nal tobbet kolteni nagyon durva(nekem a rekordom tavaly 20volt iden 16 volt ugy hogy apam+haverom+en vasaroltam.De szerintem elfer egy ilyen oldalon minden pyrotechnikaval kapcsolatos kep/video.Engem erdekel hogy iden ki hol vasarolt mit vett mennyiert stb.Vagy hogy a szilveszteri tuzijatekairol ossze vag egy kis filmet es felrakja a video galeriaba.Erdekel hogy az ove milyenre sikeredett az enyemhez kepest.Hogy jol valasztottam-e.
Ez egy hozzászólás a(z) "Válság" című blogbejegyzéshez. |
|
|
1300 db. hozzászólás
142 pont
Hobbista
2007.02.24.
tag |
5e ért vettem 27 csomag sikolyt meg untesóm pár apróságot és késsz jó less zez
|
|
115 db. hozzászólás
24 pont
Tud valamit
2009.10.07.
tag |
Hali!
Igazad van, hogy tényleg baromság ilyen rengeteget költeni. Mint valaki említette, ez egy hobbi. Ha belegondolsz, egy másik hobbidra egész évben lehet hogy költesz annyit. Ő egyszer az évben költi el ugyan azt a pénzt, más kérdés, hogy megéri-e... Én 6k ért vettem telepet, vetőcsöveset, meg rakétákat, szerintem ennyi bőven elég, főleg hogy több ember is szokott nálunk venni a csapatból.
|
|
741 db. hozzászólás
238 pont
Piromán
2009.05.17.
tag |
figyu Blacklord!én ezért téged nagyon tisztellek hogy igy őszintén elmondtad hogy mi a véleményed erőőla válság dologról!!!de komolyanés igaz az hogy nem kéne viccelődni ilyenekkel hogy csak ennyire futotta azt tele van szoba tüzij. cuccokkal mert vkinek télleg ilyen anyagi gondjai vannak.ami nem szégyen.
|
|
462 db. hozzászólás
43 pont
Labortöltelék
2006.09.14.
tag |
Én azt nem értem, hogy itt van ez az oldal mindenki látja és valjuk be nem fele annyi hanem jóval olcsóbban lehet látványos tűzijátékokat építeni olyanokat amik még akár a gagyi boltiakat is felülmúlják,saját 5lettel ízléssel és egyediséggel. Erre egy rakat tag(aki már bizonyított tudásával) veszi a sok gyári cuccot és még tölti fel a képeket.Most nem tom hogy ki kíváncsi arra, hogy kinek milyen gyári cuccai vannak?-felesleges, foglalják a tárhelyet..
A tűzijáték az egy remek és olcsó hobbi, de csak akkor ha az ember maga csinálja.
|
|
288 db. hozzászólás
57 pont
Tud valamit
2008.12.17.
tag |
Evilblaze írta azt a 86k forintot, hát aki már ennyit költ rá az nem hiszem, hogy normális... Én most vettem 30mm es telepet meg 1 vetőcsöves szettet meg egy 100 as katyusát ami 900 ft volt... ez kb 10 ezer forint összesen.
Ez annyira nem drága még, de elég látványos.
Én azt mondom inkább erre költsük minthogy cigarettára vagy más drogokra...
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 1
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605111
Látogatók ma: 181
|