53 db. hozzászólás
 Zöldfülű
2008.05.18.
kitiltott |
De állítólag a króm-oxid jobb mint a vasoxid (ezt azért mondom így mert én csak króm-oxidot használtam de elég jó vele)és eztis ugyananyiért megtudod venni festékboltban festékpor néven.(kivéve a zöld színűt az jóval drágább) |
|
|

41 db. hozzászólás
9 pont
 Zöldfülű
2008.10.31.
tag |
hm, megnézem mégegyszer :D
mind a kettő lehet, csak szemmértéket használok, nincs mérlegem kb. 1 kanál Kno3-hoz 1-és fél kanál cukrot használok legutóbb asszem, ez inkább csak fekete salakot hagy.
A másik az örlés, nincs darálóm, csak egy régi fémmozsaram, de abban szinte egyátalán nem tudtam porrá örölni a Kno3-mat.
A rozsda már tudom mi nagyjából, csak kipróbáltam, és elég jól gyorsított. A rozsdát egy 20 éve rozsdásodó, szinte már közveszélyes szenyvízaknafedél aljából szedtem. Előzmény: #1540
|
|
|

41 db. hozzászólás
9 pont
 Zöldfülű
2008.10.31.
tag |
Sziasztok!
Tud valaki egy egyszerű fúvóka néküli mini rakétát?
Én próbáltam sima KNSU-val megtöltött szívószálat, vagy fóliából formált kétcentis raksit de meg se moccant.
ha fóliából csinálok nekik fúvókát akkormeg nem gyullad meg.
Most csináltam egy KNSU keveréket úgy hogy törtem bele egy kis rozsdát, iszonylat gyorsan elég, bár sok salakot hagy még nem próbáltam ki, jólenne ha menne vele a miniraksi. |
|
|

305 db. hozzászólás
34 pont
  Piromán
2008.06.22.
tag |
Én most csináltam egy rakétát rCandy hajtóanyaggal. Levágta a fúvókát és csak egy szép bombafelhőt csinált. Videó majd lesz. |
|
|

1130 db. hozzászólás
346 pont
    Pirotechnikás
2007.03.15.
moderátor |
De ez ugyan az a rakéta? |
|
|

278 db. hozzászólás
36 pont
    Haladó
2006.10.21.
tag |
Tessék feltettem a videót de ez se az igazi mert itt meg csak a startolásról van a repüléséről itt sincs videó:D |
|
|

1085 db. hozzászólás
119 pont
    Pirotechnikás
2006.10.08.
moderátor |
Üdv!
Kanóc, gratulálok a rakétádhoz! Bár csak az ereszkedéséről van felvétel, abból ki lehet találni az előzményeket Szép munka, csak így tovább!
Marcy, mik ezek az értékelések? Az szabályok mindenkire vonatkoznak. Az értékelésnek nem az aktuális lelkiállapotodról, hanem a hozzászólás hasznosságáról, információtartalmáról kéne árulkodnia. Ha a videó tetszik, azt értékeld, és ne a kommentet, melyben a videó meglétét közölte valaki. |
|
|

53 db. hozzászólás
 Zöldfülű
2008.05.18.
kitiltott |
De ahhoz képest,hogy először csinálok ilyet rohadtjó lett a candy |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő