A másodperc ajánlata: Twins 7900 Ft

981 db. hozzászólás
105 pont
    Pirotechnikás
2006.12.10.
moderátor |
de mire kell neked hidrogén? |
|
|
23 db. hozzászólás
Zöldfülű
2007.07.24.
tag |
erre nem is gondoltam
kösz,megpróbálom.. |
|
|
23 db. hozzászólás
Zöldfülű
2007.07.24.
tag |
megjegyzem,csak egy 10ml fecskendővel nyomtam bele savat,meg pár golyó alu fóliát,nem tudom hány százalékos,de piszokul eszi a fémeket,még a rezet is,pedig ha jol tom azzal nem szokott reakcióba lépni a sósav..de lehet rosszul emlékszek. Előzmény: #6775
|
|
|
23 db. hozzászólás
Zöldfülű
2007.07.24.
tag |
akkor biztos gőz volt az a fehér valami,lehetett is az mivel naon heves volt a reakció a 1,5l-es petpalack kb
egy 3decis pohár méretére zsugorodott össze,ja és mégvalami,a keletkezett "gázzal"ami szerinted hidrogén volt,felfujtam egy lufit,akkor elvileg ennek fel kellett volna szállnia mivel a hidro könnyebb a levegőnél,hát nem ez történt.mintha pb-vel töltöttem volna meg ugy esett a földre. |
|
|
23 db. hozzászólás
Zöldfülű
2007.07.24.
tag |
cső!
azt szeretném megkérdezni hogy hogyan tudok házilag
hidrogént előállítani?lehetőleg minél tisztábbat..a vízbontás nagyon lassu folyamat lenne,a sósav+alu nekem meg nem is hidrogént "adott",hanem inkább egy szúrós szagu fehér valamit,(lehet hogy klórt)ami sehogy se akart begyulladni. vagy nem is jó az alu?
légyszi segítsetek!előre is köszi.. |
|
|

664 db. hozzászólás
297 pont
   Haladó
2006.12.24.
PM Tag |
Ha minden igaz így vagy úgy, előbb-utóbb nekem is lesz házikészítésű klorátom. Ha a sóelekrtolízis nem jön be majd megpróbálok hipóból csinálni. Habár biztos nem véletlen,hogy ti is veszitek Ha sikerül valamit elérnem akkor mindenképpen beszámolok |
|
|

3664 db. hozzászólás
28 pont
     Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Bassz sertés de gyors reagálású vagy bnem sok esélyt hagytál a konkurenciának egy ilyen kuriozum beszezésére!
Ha összejön a biznisz, akkor arra ügyelj hogy kénport még kirakarba se mutass neki! És a magnáliumot is mellőzd, tegnap kipróbáltam a kénes magnáliumos KNO3 mas flas hogy reagál a kalapácsra.
Rosszul vette! Berobbant! Ez nem vicc KNO3 tól!
Viszont meglepett hogy a víznek mennyire ellenál, de az se jó játék. |
|
|

981 db. hozzászólás
105 pont
    Pirotechnikás
2006.12.10.
moderátor |
vegyél fel MSN-re ott megtárgyaljuk a dolgot
[email protected] |
|
|