A másodperc ajánlata: tornádó 250 Ft
172 db. hozzászólás
89 pont
Tud valamit
2013.03.15.
tag |
Nem igaz.
példaképp akkor a Pyrocenter se forgalmazhatna.
Én például néhány hete vettem.
Egyébként meg ha betiltanák akkor a telepeket is be kéne tiltaniuk mert azok vetőcsövek sorozatából állnak.
Meg akkor elveszne a legjobb a pyro-ban. |
|
|
368 db. hozzászólás
54 pont
Haladó
2008.01.27.
tag |
azt hiszem hogy ez ide tartozik! Ha valaki másként tudja, kérem jelezze! Ma voltam Debrecenbe, egy pyroboltba mondták hogy VETŐCSÖVES TÜZIJÁTÉKOT NEM LEHET MAJD VENNI MERT BETILTOTTÁK D: én kétségbe estem :( mondjátok hogy ez nem igaz :( bocsi a kiabálásért :( |
|
|
249 db. hozzászólás
168 pont
Labortöltelék
2010.12.10.
tag |
http://www.remenyi.hu/Enyvezett-szalerositett_papirszalag
Én ezt használom kicsit rosszabb vele dolgozni vastagabb a tőbbi enyvszalagnál szét kell vágjad hosszában de jobban jővők ki árarányban meg erre felé csak ez van egy tekercs 1350 gr és 2000 ft
de ha megtekerted a bombit sokkal tőbb fojtást ad neki |
|
|
87 db. hozzászólás
5 pont
Zöldfülű
2013.07.05.
tag |
Nézegettem online boltokban de elég drágán találtam csak..Pyromad válaszát még megköszönöm |
|
|
87 db. hozzászólás
5 pont
Zöldfülű
2013.07.05.
tag |
Köszönöm a segítséget |
|
|
1203 db. hozzászólás
303 pont
Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Enyvszalagot venni kell készen, és nem csinálni. Ez a lényege, hogy már nincs vele meló, csak nedvesíteni kell. :) Bizonyos papírboltok árulnak, de neten webshopokból is szoktak rendelni. Vannak 50-100-200 méteres meg ilyen nagyobb tekercsek. Azt érdemes venni. Ha van választék akkor 2 centi vastagot vegyél, az 75-100 ashoz meg felette jó lesz. 50 eshez meg félbevágva jó lesz. |
|
|
367 db. hozzászólás
170 pont
Labortöltelék
2012.08.07.
tag |
Kétféle enyv létezik: faenyv és csontenyv. A pyróhoz a csontenyv a legjobb, holnap leírom, hogy kell használni ill beszerezni. |
|
|
87 db. hozzászólás
5 pont
Zöldfülű
2013.07.05.
tag |
Sziasztok
Lenne egy olyan kérdésem hogy enyvszalagot hogy csináljak mármint enyvet honnan szerezzek/csináljak,vagy mi is az?Aztmondták írószerbe lehet kapni de aztse tudta az eladó mi az.Idáig tapétaragasztóval dolgoztam elég jók lettek a hélyak,de enyvel lehetne jobb is vagy maradjak a tapétaragasztónál? |
|
|
905 db. hozzászólás
248 pont
Pirotechnikás
2009.01.17.
tag |
Hát, hogy jobb-e azt vitatnám, de a Passfire-ön elterjedt ,hogy a héjakat papírmasszából csinálják, majd ilyen vákuumos izével alias shop vac kiszívatják belőle a vizet, így megmarad a formában a papír masé, mit ki kell szárítani.
Na ezzel a módszerrel a kellő felszerelések nélkül senki ne fogjon bele, mert nagyon mocskos és undorítóan büdös, mikor a papírfőzelék megrohad, ráadásul ha nincs turmixod, akkor lúggal kell szétoldani a papírt, mi ráadásul nem kedvez a bőrnek. |
|
|
367 db. hozzászólás
170 pont
Labortöltelék
2012.08.07.
tag |
Annyira nem... De mind a két cső szétment. Jó, az tény, hogy rohadtul magasra mentek, de ezek voltak az elsők. A 3"-sokat is csapta fel szépen, de az utsó (asszem az ötödik) szétvágta a csövet. Az is 3 mm-s PVC cső volt, majd kell azokat is erősíteni. Hétfőn lesz vidi.
|
|
|
367 db. hozzászólás
170 pont
Labortöltelék
2012.08.07.
tag |
A PVC nem jó vetőcsőnek 45 mm kaliberben. Tegnap lettek kipróbálva, stoppinos bombival egy sem bírta a vetést. A falát 3-4 mm kartonnal mindenképp meg kell erősíteni. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 3
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605114
Látogatók ma: 3
|