31 db. hozzászólás
84 pont
Zöldfülű
2012.01.06.
tag |
Üdv
Gondolkoztam mivel lehetne a vetőcső aljába a lezárást csinálni.Kipróbálom hogy csinálok papírpépet, és valamilyen ragsztót adok hozzá.
A vetőcső aljánál kifúrom a cső falát, és szöget szúrok bele,majd mehet bele a pép.Egy kicsit megdöngölöm föntről hogy tömörebb legyen, és hagyom megszáradni.
Ez így jó lehet?
|
|
|
630 db. hozzászólás
191 pont
Kutyul
2007.12.05.
tag |
Oké, Köszi Dusi . |
|
|
642 db. hozzászólás
330 pont
Pirotechnikás
2010.01.02.
moderátor |
Én inkább az "ötletet" adnám el a helyedben :D
Én nem akarok kib@szni veled . Szóval tőlem árulhatod tőlem nem tudják meg . |
|
|
630 db. hozzászólás
191 pont
Kutyul
2007.12.05.
tag |
Van ,aki azt se tudja ,hogy miről beszélek. Látom te vágtad egyből . Ha kérhetlek ne publikáld már. Akarok ,majd egy kis dezsőt csinálni belőle. |
|
|
630 db. hozzászólás
191 pont
Kutyul
2007.12.05.
tag |
Pyromad* Nem mondtam ,hogy minden kezdő sík hülye, de a nagy része az. Kókányolnak, lusták meg luxus nekik használni a különféle keresőket.Ott van pl Mole, ő is nagyon fiatal , de tisztelem ,mert sokat olvas és nagy a tudása. Nem kérdez hülyeségeket ,használja a keresőt stb...
Cinről meg annyit mondanák ,hogy a malmozás helyett van egy egyszerű vegyi eljárás is ,amivel nuku erőfeszítés nélkül lehet csinálni finom cinkport. De nem szívesen mondom el ,hogy hogy kell készíteni, mert így nekem semmi bizniszem nem lenne belőle. |
|
|
106 db. hozzászólás
88 pont
Tud valamit
2012.02.26.
tag |
A vízérzékenységéről nem hallottam.
Mivel lehet passzivizálni?
|
|
|
642 db. hozzászólás
330 pont
Pirotechnikás
2010.01.02.
moderátor |
Ezt íy nem lehet megmondani de nem ajánlom hogy egyből granit starral kezdj mert jóval veszélyesebb mint a többi a túlzott víz érzékenysége miatt na meg persze a hatalmas macera miatt. |
|
|
106 db. hozzászólás
88 pont
Tud valamit
2012.02.26.
tag |
Zöld csillagot szeretnék csininálni.
A cinkes verzióra esett a választásom, de még 0 tapasztalatom van ebben a színezés témában. Cinkport nem volt még lehetőségem beszerezni, de egy jó adag keréksúlyt kiöntöttem hengeresformába és azt szeretném leesztergálni 0,1; 0,05-ös fogásokkal. Esetleg még utána bedobom párórát a malomba.
Mekkor a cink legoptimálisabb szemcsenagysága?
|
|
|
367 db. hozzászólás
170 pont
Labortöltelék
2012.08.07.
tag |
Igazad van Fly, mondjuk nekem nem nagyon van részem ebben a vitában. Azzal az egyel nem értek egyet, h attól még, hogy valaki fiatal nem biztos, hogy síkhülye. Nekem sincsen földet seprő fehér szakállam, de mégsem vagyok teljesen lökött. Javítsatok ki, ha tévednék... |
|
|
630 db. hozzászólás
191 pont
Kutyul
2007.12.05.
tag |
Azt nem gondoljátok ,hogy más kezdők is olvassák az oldalt? Pl olyanok akik úgy szintén fiatalok és nem mernek regelni, csak olvasgassák az oldalt. És,ha olvassák ezeket a vascsöves marhaságokat és ne adj isten szétrobban nekik és kiviszi a szemüket, vagy rosszabbik esetben átmegy a fejükön akkor ez vehessük a ti hibátoknak is. Erre az oldalra olyan dolgokat kell írni ,amik biztonságosak és beváltak. Nem pedig olyanokat, amitől bárki megsebesülhet. |
|
|
106 db. hozzászólás
88 pont
Tud valamit
2012.02.26.
tag |
Rossz nézni titeket. |
|
|
16 db. hozzászólás
51 pont
Zöldfülű
2013.03.31.
tag |
Írja pyromaster hogy papír cső is jó.Ha a vascsövekre rakok egy centi papírréteget az még a szigetelő szalagnál is jobb. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 1
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605117
Látogatók ma: 6
|