A másodperc ajánlata: Nimitz 6500 Ft
82 db. hozzászólás
21 pont
    Zöldfülű
2011.06.30.
tag |
Holnap úgy is menni akarok festékboltba, ott megkérdezem, hogy van-e. De nem hiszem hogy sikerülni fog, úgyhogy veszek 40-es PVC csövet is. :) Nekem is van 34 bolti papír vetőcsövem csak nem fér bele a kupak. |
|
|
82 db. hozzászólás
21 pont
    Zöldfülű
2011.06.30.
tag |
Vizüveget hol lehet venni?
|
|
|

830 db. hozzászólás
410 pont
    Pirotechnikás
2008.12.30.
moderátor |
Én kupakbombihoz 36 os belsejü csövet tekertem. anak is kb 1,5-2mm a falvastagsága már jopár lövést leadtam belölle és meglepöen jol birta. csomagolopapirbol van. Azért egy kicsit nehéz elkésziteni fölleg jora de egy kis gyakorlásal egész szép csövet lehet gyártani. |
|
|
82 db. hozzászólás
21 pont
    Zöldfülű
2011.06.30.
tag |
Köszönöm szépen Szabix. |
|
|

1203 db. hozzászólás
303 pont
     Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Dani próbáld ki. 50 milis kaliber, miliméterre pontos esztergált dugó. Csavar nélkül. És nem szoruló bombetta. Ki nem tudja lőni a dugót mivel alulról tartja a föld és a csövet függőleges irányban nem nyomja a vetés hanem csak kifelé. A földbe nyomott dugó nélküli vetőcső is ezért működik... Csak alulról kell neki a támasztás.
Garda.s nekem is van vagy 30 db 35 milis vetőcsövem. Én PVC csőből csinálom. Ekkora kalibernél még nem sűrű a csőben bontás. Főleg nálam
A "cső boltban" 40 es pvc csövet kérj. A külső átmérője 40 mili a belseje 35. Valszeg 2 méteres szálakban lesz és 400ft körül.
Én gipsz dugót használok, csak gipszelés előtt karcold meg a belsejét hogy a karcokba beletapadjon a gipsz.
Vagy ami mégjobb, az a fa dugó. Oldalról bele kell csavarozni. |
|
|
82 db. hozzászólás
21 pont
    Zöldfülű
2011.06.30.
tag |
35 miliméteres vetőcsövet, hogy tudok csinálni? Kupakbombettához kellene. Ne nevessetek ki a kis kaliber miatt, mert még kezdő vagyok. |
|
|

1203 db. hozzászólás
303 pont
     Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Őstermelő Mindenképpen !bele! kell rakni a fa korongot. A vastagság annyira nem számit. Ha megvan a kaliber átmérőjének az egyharmada az már bőven jó. Oldalról a cső falán át rá kell csavarozni Jó masszívan.
De a vetésnél az erők lefelé fogják nyomni a dugót, de ott meg ugye a föld van így a csavarokra nem hat nagy erő. Ezért nem kell atombiztosnak lennie a dugónak. |
|
|

249 db. hozzászólás
168 pont
     Labortöltelék
2010.12.10.
tag |
A nagyobb kaliberű csövek végét ,hogy zárják le? Van 18mm-es rétegelt falemezem teherautó platója volt. Vágjak 125mm-es karikákat és csavarozzak bele a csőbe 2-3 korongot,vagy a külső átmérőre szabjam és csavarozzam az aljához , esetleg kombinálva. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 3
Ebből tag: 0
Látogatók: 1226478
Látogatók ma: 84
|