2444 db. hozzászólás
    Őstag
2006.02.15.
moderátor |
Na akkor:
Először is, ne is tagadd, nem értesz ehhez semennyire se, ebben az eddig 8 hozzászólásodban annyi hülyeséget írtál, hogy pontosan lehet látni, hogy mennyi a tudásod és az én tippem, hogy ilyen téren sík hülye vagy.
Az, hogy lőpor folyik a csapból is - című kijelentésed ott bukik meg, hogy lőpor után TNT-t akarsz készíteni. Hülye vagyol e? Tudod mi a különbség a lőpor (LE) és TNT (HE) között? Áthidalhatatlan szintű szakadék tátong a két anyag között amit te nagyjából nem is tudsz elképzelni.
A másik amit kérdezték egy másik topicban: hogy lehet a kénsavat töményíteni? Na azért ez is arra vall, hogy nem nagyon vagy képben. Forralással vagy elektrolízissel. De amúgy barátod a kereső, nem is olyan rég volt pont ez a téma az egyik topicban.
Akkor itt van a harmadik remek kijelentésed: csak 1-2 grammra gondoltam. Namármost a TNT beindításához elég erős robbanóanyagok kellenek. Az indító töltetnek nagyobb hatása lenne mint az 1-2 gramm TNT-nek.
A TNT beindítása amúgy sem menne könnyen, de te tudod.
Salétromsav? Sorry, de azt nem fogod sehonnan se megvenni.
Így a végén csak annyit tudok mondani, hogy te kinézted a TNT receptjét valahonnan nagyjából megállapítottad, hogy mi kell hozzá és idejöttél kérdezősködni, hogy ezt miből lehet megcsinálni meg hogy. A toluol nitrálása nem egy könnyű dolog felszerelés nélkül, a végén még kilyukad a kezed vagy valami komolyabb bajod esik. Továbbiakban csak annyit akarok még hozzárakni, hogy ez a pyrocenter, ahol pirotechnikával foglalkozunk és nem HE anyagokkal. Ez az utolsó figyelmeztetésed is egyben, a következő már a kitiltás lesz.
További szép napot!
Üdv: Evilblaze
//Ha cáfolni akarsz/tudsz, akkor hajrá, lehet, hogy tévedtem. Előzmény: #3220
|