2 db. hozzászólás
9 pont
Zöldfülű
2009.01.05.
kitiltott |
kén-t hol szerezhetek? |
|
|

39 db. hozzászólás
1 pont
 Zöldfülű
2008.12.26.
kitiltott |
Köszönöm! (keresőben nem találtam pedig néztem ) |
|
|

39 db. hozzászólás
1 pont
 Zöldfülű
2008.12.26.
kitiltott |
Kénne egy kis help! 5m visco ra lenne szükségem! tudtok ajánlani egy oldalt vagy valakit akitől/ahonnan beszerezhetem?
Előre is köszönöm! hunnia
//Kereső? De csak, hogy lásd jóarc vagyok: http://pyrocenter.hu/webshop/aruhaz-1/gyujtozsinor.php -Mod.Blaze |
|
|

221 db. hozzászólás
50 pont
    Haladó
2006.04.20.
PM Jelölt |
lehet nem ide való, de találtam egy hirdetést, akit érdekel csapjon le rá.
link
nem az enyém, csak találtam. remélem segítek vkinek, elötte nézzetek körbe nem-e lehet olcsóbban kapni
|
|
|

175 db. hozzászólás
69 pont
  Tud valamit
2008.12.17.
tag |
Na az a helyzet, hogy neten nem nagyon találtam olyan helyet ahol így lehet kapni: stroncium-karbonát tartalmú agyagmáz...
Egy e-mailt azért írtam az interkerámnak mert sztem náluk lesz, de ez nem biztos...
Ha tudtok egy tuti boltot ahol lehet kapni akkor majd pls írjátok meg!
Ettől függetlenül énis keresek és ha tudtam szerezni mindenképpen megírom.. |
|
|

175 db. hozzászólás
69 pont
  Tud valamit
2008.12.17.
tag |
Kösszönöm a választ!
Megyek keresgélni is a neten csak beindítom a malmom... |
|
|

175 db. hozzászólás
69 pont
  Tud valamit
2008.12.17.
tag |
Engem egy konkrét válasz érdekelne hogy akinek van és nem a kémiaszertárból lopta, az honnan szerzett stroncium-nitrátot????
Előre is kössz! |
|
|
138 db. hozzászólás
13 pont
   Tud valamit
2008.12.21.
tag |
Nem tudom mi köze van a kettőnek egymáshoz. De különben egyáltalán nem mindegy. |
|
|

1130 db. hozzászólás
346 pont
    Pirotechnikás
2007.03.15.
moderátor |
Pyrostarter, már nem azért, de ahogy te leírtad nagyon vágod a dolot, mert automotort akarsz kommulatív töltettel átlyukasztani.
Ha mindez így van(meg amúgy is) nem mindegy neked, hogy futár hozza, vagy a gazdaboltnak egy embere?
Amúgy ha jól tudom futár hozza, mivel a gazdabolt sem postagalambokat tenyészt!
vége az OFF nak |
|
|
138 db. hozzászólás
13 pont
   Tud valamit
2008.12.21.
tag |
Értem köszi és a kiszállítást hogyan csináljál futárszolgálattal vagy külön az egyik emberük kijön ?
Boldog égési sérülésektől mentes új évet kívánok mindenkinek !!! |
|
|

1130 db. hozzászólás
346 pont
    Pirotechnikás
2007.03.15.
moderátor |
Megvan adva, hogy melyik mező kitöltése kötelező. A zöld/fehér könyv részt nem kell. |
|
|
138 db. hozzászólás
13 pont
   Tud valamit
2008.12.21.
tag |
Multi-K-t akarok rendelni de azt írják hogy valami zöld és fehér könyv kell ezek a növényvédő szerek felhasználására vonatkozó engedélyek. Gondolom már sokan rendeltetek ilyet mi ezzel a tapasztalatotok ? Illetve postán adják fel vagy személyesen hozzák ki ?
UI Én eddig ezt (http://kertbaratbolt.hu/catalog/product_info.php?products_id=1428&osCsid=14c6194c5b6b6899986a5b80589b24a0 ) használtam csak a másik jobban megéri meg 2 kiló gyorsan elfogy |
|
|
272 db. hozzászólás
16 pont
    Haladó
2005.11.29.
PM Tag |
Én pl, úgy csináltam, hogy csimán beleraktam mozsárba a grill faszenet (természetesen jó házi faszén is, bár szerintem kár csillagba elpazarolni), aztán addig döngöltem, amíg 3-4 mm-nél nagyobb szemcsék már nem voltak benne. Esetleg ami keletkezik por, azt leszitálhatod külön, az kevesebb ideig fog izzani csillagban. A nagyobb szemcsék pedig tovább. Próbáld ki, sima BP-be szórjál egy kicsit szemcsésebb szénport.
Egyébként itt egy ősrégi videóm egy szénporos, kezdetleges csillagelegyről: Videó |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 3
Ebből tag: 0
Látogatók: 1471740
Látogatók ma: 28
|