5 db. hozzászólás
Zöldfülű
2009.08.02.
kitiltott |
// Ezt kérdezd meg tőle e-mailben! // [mod. Gabtech]
|
|
|
2229 db. hozzászólás
1 pont
Mester
2004.06.04.
adminisztrátor |
A topicbezárásokat Gabtechhel megbeszéltük, nem elsietett magánakció volt a részéről!
A topicok bezárásának közvetlen kiváltó oka valamilyen szinten a bonyhádi robbantás körüli szenzáció újból felszítása is, de nem azért cselekedtünk így, mert hirtelen megijedtünk volna. A hatóságok természetesen már évek óta tudnak az oldalról, senki ne lepődjön meg. A döntés már, ahogy a Gabtech által belinkelt hozzászólások is mutatják, érett egy ideje. Egyszerűen a HE (önmagában) nem tartozik bele a gyönyörködtető, minimalizált veszélyforrásokat rejtő pirotechnikába vagy tűzművészetbe. A legtöbb súlyos baleset éppen a könnyen előállítható nagyerejű robbanószerekkel történik. Természetesen Masternek nincsen semmi szégyellnivalója, vagy nincsen semmi, amiért bűntudata kellene, hogy legyen! |
|
|
3664 db. hozzászólás
28 pont
Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Kicsit elszomorít ami mostanában folyik itt, és amúgy az országban...
Megy a Betiltommonikasó mindenhol. Ami felett nincs megfelelő kontroll, vagy nehéz megoldani, vagy a közvéleményt épp nem a megfelelő irányba hangolja azt tiltsuk be.
Ez undorító!
Azok az emberek akik ezekben a témákban mozognak állandóan együtt kell éljenek azzal a gondolattal hogy figyelik őket mint valami terroristákat.
Teljes mértékben egyet értek Piedone döntésével, hogy bezárta a két topicot, DE CSAK AKKOR, HA EZ NINCS ÖSSZEFÜGGÉSBEN A MI ESETÜNKKEL!
Az hogy a Pyrocenter nagyobb figyelmet kapott nem jelent semmit, a fórumot eddig is figyelték a hatóságiak, és ezután is fogják!
Az itteni emberek többsége felválalja hogy mivel foglalkozik, és mindenki láthatja hogy igazából nincs mitől tartani.
Azért vagyunk itt együtt hogy megelőzzük a baleseteket, hogy megmondjuk valakinek ha hülyeséget csinál.
Ne feltételezze senki hogy ez egy viszonylag zárt fórum, és azt írok amit akarok mert úgy sem foglalkozik vele a kutya se. Az én hozzászólásomat secc perc alatt olvashattuk a hírekbe, pedig ide írtam a centerre.
Egy hozzászólás nem bizonyíték, ahogy egy kép és videó is csak bizonyos feltételek mellett az. Ez egy pirotechnikai fórum, biztos vagyok benne hogy a kispirós mutatványokért nem fognak végigmenni a rendőrök a taglistán, hogy egyesével bebizonyítsák itt mekkora bűnözők vannak.
Az meg hogy figyelik az embert, hát eddig is figyelték, nem kell hülyeségeket csinálni, sem írni. Ez van.
Ha kicsiatom végre segít összehozni a haverjával ahogy az emailben megírta, akkor helyre lesz állítva a fórumom, és ott ugye lehet kötetlenül beszélgetni.
Én nem tudom helyreállítani a fórumot, sajnos. |
|
|
1130 db. hozzászólás
346 pont
Pirotechnikás
2007.03.15.
moderátor |
Basszus appme, megkönnyeztem a történetedet. gec!jóó
Sajnos én úgy érzem hogy a megváltás a diktatúrával kapcsolatban, csak jövőre fog megérkezni. Mindenki gondoljon arra mire akar, de páran tuti gondolják, hogy én mire gondolok, és ezt remélem jól gondolom.
Örülök, hogy sikerült egy szép körmondatot összehoznom. Remélem értitek mire gondolok.
P.S.: Sütőpor ecet tovább fejlesztett változata a szódabikarbóna+ecet. El lehet hinni, hogy évezredekkel jobb. Ezt még anno az ősi ferdeszeműek is megmondtak.
További szép napot.
prezpet |
|
|
1 db. hozzászólás
Zöldfülű
2009.07.22.
kitiltott |
Sziasztok,nem ismertek engem, de nem vagyok itt új, csak pár hete töröltek... Az RTL-en a beszámolót én is láttam vagy 2 éve, hihetetlen volt az a nagy kráter. Én nagyon sajnállak titeket, de a beszámolóban nagyon túlspirázzák az egészet. A csajszi aki beszél az Aktív-ban, nem ért hozzá: még hogy veszélyes robbanóelegy...
És tudom hogy nem ez a legmegfelelőbb időpont a kérdezgetéshez, de mit használtak a gyutacsba? még egyszer bocsi a kérdés miatt
// Sütőport és ecetet használtak. De ez már téged nem fog többet érdekelni! // [mod. Gabtech] |
|
|
280 db. hozzászólás
516 pont
Labortöltelék
2008.07.20.
PM Tag |
Ha nem vetted volna észre ma is diktatúrában élünk...demokratikus diktatúrában |
|
|
766 db. hozzászólás
87 pont
Haladó
2005.12.18.
tag |
<< (meddig kell még várnunk egy normális országra????) >>
Addig míg nem jön megint egy diktátor aki uralma alá veszi országot mint 1956-1989.Akkor újra normális lesz, no "sötétség" :D Előzmény: #1488
|
|
|
285 db. hozzászólás
Labortöltelék
2006.01.11.
moderátor |
Nyugalom emberek, megpróbálom elvinni a balhét...
Bár először a család segítségével feldaraboltunk és megettünk egy 80 gigás vinyót, hogy eltüntessük a nyomokat, de egyrészt győzött a becsület, mársrészt nem azt kellett volna, hanem egy másikat...
Igen, én voltam! Én vagyok Spartacus! Ide lőjék a keresztet, amire feszíteni fognak....
A következő bizonyítékok vannak ellenem.
1# Ugyanúgy hívnak, mint a bizánci falat átlövő ágyúöntőt, amiről írtam is egy pamfletot valahova.
A törökök megsegítése miatt azóta is körözik az összes hasonnevűt és minden ángyukat: "Wanted! Térdkaláccsal, vagy anélkül!"
2# A PC-men megtalálható az első amatőr robbantásom, ráadásul a háttárben tisztán kivehető: "Ezt Pearl Harborért kapjátok, ferdeszeműek!" Az Enola Gay c.repcsit azóta átfestettem és eladtam valami hóbortos amcsi gyűjtőnek...
3# Azt hittem, sikerül eltitkolnom, de gyerekkoromban nyulakat tenyésztettem, így álcázva a Magyarok Nyulai c. terrorszervezetemet!
A terrorizált nyulakat szintén megettük, azok már nem beszélhetnek...
Várom a tekintetes Vésztörvényszék és Sortűz bizottság igazságos felmentő ítéletét, mely elől nem fogok elmenekülni és nem engedem bekötni a szememet sem!
Appme
aljas
The Hungary Kinigli's opponens
(meddig kell még várnunk egy normális országra????) Előzmény: #1482
|
|
|
766 db. hozzászólás
87 pont
Haladó
2005.12.18.
tag |
Figyi master, sztem itt az a valószínűbb hogy a rendőrök figyelték a gépeteket és látták a feltöltést és leszedték és törölték, ezért nem birtátok megosztani, bár nem tudom milyen gyorsan adtátok át egymásnak és mikori időbe (vagyis a munka előtt vagy után).Ha előtte akkor lehet az informatikusok valahogy ráleltek pl a szolgáltatónál.És eltitkolták mert veletek jóba voltak, nem nektek akartak ártani, ha ez igaz akkor nem kell félnetek, de jobb az óvatosság. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 2
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605119
Látogatók ma: 8
|