840 db. hozzászólás
158 pont
Pirotechnikás
2009.01.16.
tag |
biztos nem voltál itt: aPM fórumo az Extra oldalcsalád törölte, azzal az ürüggyel, hogy több mint fél vagy egy éve nem tudom, nem lépett be rendszergazdaként Master módosítani, frissíteni stb.
Szal pillanatnyilag nincs PM fórum, ha jól tudom. |
|
|
368 db. hozzászólás
54 pont
Haladó
2008.01.27.
tag |
Hy Master a fórum nem enged be :S valamiért nincsen jogosultságom belépni...:S legalábbis ezt írja ki :
Forbidden
You don't have permission to access / on this server.
|
|
|
3664 db. hozzászólás
28 pont
Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Igen nincs kész az oldal. A jelenlegi csak próbaverzió. |
|
|
830 db. hozzászólás
410 pont
Pirotechnikás
2008.12.30.
moderátor |
Nem. Valoszinüleg még nincs kész. |
|
|
82 db. hozzászólás
13 pont
Zöldfülű
2009.03.08.
tag |
Pyromaster!Mikor megpróbálom megnyitni az új oldaladon a hogyan készült és az attól lefele lévő összes cikket ezt írja ki:Object not found!
The requested URL was not found on this server. The link on the referring page seems to be wrong or outdated. Please inform the author of that page about the error.
If you think this is a server error, please contact the webmaster.
Error 404
www.pyromaster.org
Sat Sep 5 14:28:36 2009
Apache/2.2.3 (Debian) DAV/2 SVN/1.4.2 PHP/5.2.0-8+etch13 mod_ssl/2.2.3 OpenSSL/0.9.8c
Lehet hogy hülye vagyok,de ez mit jelen?Nálam van a promléma?
Ui.:bocs a fogalmazásért! |
|
|
3664 db. hozzászólás
28 pont
Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Magas az olvadáspontjuk, és ott már bomlanak. Nem talácsos annyira felmelegíteni, de ez a kisebb gond a nagyobb gond az hogy kis motorokba hogy öntöd bele.
A harmadik, hogy az olvadt KNO3 és olvadt cukor fajsúlya különbözik egymástól, ha nagyon híg és folyós rétegződni fognak, főleg ha beöntöd a motorba és ott hagyod kihűlni.
Bár még sose próbáltam így.
Ezért ajánlja Richard Nakka is hogy gyurmázni kell az anyaggal, azt meg egyedül a KNSB vel lehet megjátszani.
De ha neked működik akkor csináld úgy ahogy jó neked! Csak vigyázz ne melegítsd túl könnyen kigyullad! Sose nézz bele fentről az edénybe! |
|
|
830 db. hozzászólás
410 pont
Pirotechnikás
2008.12.30.
moderátor |
Üdv4 Master! Mért montad azt hogy csak KNSB-t szabad olvasztani? KNDX-et KNFR-t én simán megolvasztom és a motorba öntöm mikor már nagyon folyos. |
|
|
3664 db. hozzászólás
28 pont
Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Büszkén jelentem, boldog tulajdonosa lettem a pyromaster.org domain névnek, így a honlapom a héten elköltözik új lakhelyére! |
|
|
1565 db. hozzászólás
141 pont
Őstag
2007.12.16.
moderátor |
Na azért, már azon gondolkoztam hogy linkelek be néhány fotót neked, csak úgy kedvcsináló gyanánt . De most már én is megnyugodtam, terep letakarítva, 5 cm-es borsóvetés az egész 15 hektáron, ne az nem gyullad be. Csillag rogyásig, ha tudsz félgömböt és bp-t hozz, ha nincs az se baj. |
|
|
830 db. hozzászólás
410 pont
Pirotechnikás
2008.12.30.
moderátor |
Master ha szépen megkérlek elküldenéd a Cato1 kisrakétád inditási videoját mert nem tudom letölteni. Kössz! |
|
|
1565 db. hozzászólás
141 pont
Őstag
2007.12.16.
moderátor |
Master, szeretném tudni hogy teszed-e tiszteleted a PP II-n? |
|
|
311 db. hozzászólás
322 pont
Haladó
2007.04.10.
tag |
Master, az új oldaladon csak pyrós cikkek lesznek, vagy megmarad a többi rész is? (terrarisztika...) |
|
|
3664 db. hozzászólás
28 pont
Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Sertés szinte teljesen leállt a piróval, ami arra korlátozódik hogyha találkozunk akkor kutyul lelkesen, töri a fejét inden nap, de otthon nem csinálhat semmit, pont úgy ahogy én sem.
Ez nem azt jelenti hogy nem lesznek új rakétás cikkek, csak azt hogy lassabban mint ahogy a többi cikk készül.
Az a nagy problémám, hogy míg egy vetőcsöves bom,besz elfér egy zsebben, és nyugiban kim lehet vele sétálni a környéken kihelyezett vetőcsőig, addig egy 40cm hosszú rakétával ez már nem ilyen egyszerű...
Mostanában nagyon sokat vagyok külföldön, ritka az az időszak amikor úgy vagyok otthon, hogy kitehetem száradni az ablakba a csillagokat, meg egyéb dolgokat.
A robbanóanyagok, nos igen azokkal semmiféle gond nincs, szép csendben sunyiban is meg lehet csinálni szinte mind, feltűnés nélkül, és még az ablakban sem kell szárogatni mint a pyro elgyek többségét... Előzmény: #1515
|
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 2
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605109
Látogatók ma: 179
|