288 db. hozzászólás
57 pont
Tud valamit
2008.12.17.
tag |
Megcsináltam Master oldalán található fordulatszám szabájzó kapcs. rajzot rendesen nyák lemezre, de nem 2n3055 ös tranzisztort tettem rá, hanem 1 másik tipusut de az is ugyanojan fém házas ahol a test az egyik vezető... Az volt a gond, mikor 12 voltot rá kötöttem és rá tettem a csillag görgetőmre (amibe cd tálca mozgató motor van) akkor elkezdett a potméter izzani és füstölni és le is égett -.- Na, az a kérdésem, hogy ez mitől lehet? Az lehet a baj, hogy nem megfelelő tipusu a tranzisztor? Vagy másnál is volt ilyen? Plz segíts Master. |
|
|
76 db. hozzászólás
29 pont
Haladó
2008.12.25.
kitiltott |
Elnézést, igen, ahogy mondtad Ladis ez nem ecetfa, hanem Bálványfa! Én mindig így hallottam itthon, úgy hogy így írtam fórumra is! Ezekszerint ez Bálványfa. Hamarosan elkészül a BP. Majd akkor teszek róla vidit! |
|
|
76 db. hozzászólás
29 pont
Haladó
2008.12.25.
kitiltott |
Nos, szenesítetem egy keveset ecetfából, a szén sokkal puhább mint a fenyő, vagy a mogyoró. Nagyon könnyen őrölhető. szerintetek menni fog? |
|
|
158 db. hozzászólás
47 pont
Labortöltelék
2007.01.03.
tag |
Próbáld ki! Alaposan malmozd vagy őröld át, míg lemezesre nem áll össze, és jó lesz. |
|
|
76 db. hozzászólás
29 pont
Haladó
2008.12.25.
kitiltott |
Köszönöm a segítségeteket! Akkor Mordock azt mondod, hogy nyugodtan készíthetem abból a BP-met? |
|
|
840 db. hozzászólás
158 pont
Pirotechnikás
2009.01.16.
tag |
Próbáld ki! HA col megkérdezett volna valakit hogy taplóbol milyen lenne a szén... hát valszeg röhögtek volna egyet, lehet ebből is jó lesz, nem lehet tudni |
|
|
76 db. hozzászólás
29 pont
Haladó
2008.12.25.
kitiltott |
Én ahogy kész lett a szén, uúgy néztem, hogy kiég belőle az a szivacs, de amúgy nagyon puha fa, nem használják az iparban semmire, még tüzelőnek sem. És Gabtech, ha kiszedném belőle a szivacsos részt? |
|
|
401 db. hozzászólás
26 pont
Piromán
2009.06.24.
tag |
tudom nem nekem szólt a kérdés de.
milyen szenet? feketét! hogy jó e lőporba? csináld meg! Előzmény: #1593
|
|
|
76 db. hozzászólás
29 pont
Haladó
2008.12.25.
kitiltott |
Szia PyroMaster! Azt szeretném megkérdezni, hog nem tudod ismered-e az ecetfát, eléggé ritk, de tanyahejeken elő fordul sokszor, és olyan mint az akác, hogy földből srjadzik, nagyon gyorsan nő, és a belseje szivacsos. Az érdekelne, hogy szerinted milyen szenet lehetne belőle készíteni!?
Köszi! Axe |
|
|
3664 db. hozzászólás
28 pont
Mester
2005.11.12.
PM Admin |
A robbanóanyagok rész most lett feltöltve teljesen, már működik a nitrometán ammónium nitrát és ammonal cikk is.
Bár az ammónium nitrátos cikk sok helyesírási hibát tartogat, azt még egyszer frissítem
Még nincs feltöltve de a rakétás rész is lassan a végéhez közeledik! :)
|
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 1
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605103
Látogatók ma: 173
|