A másodperc ajánlata: Nimitz 6500 Ft

840 db. hozzászólás
158 pont
     Pirotechnikás
2009.01.16.
tag |
Master, beszúrnék ide egy kérdést: mennyire rontja a passziválás a flash érzékenységét, gyújtását, (ha rontja egyáltalán)?
Mert eddig nem passziváltam a fémporokat, de kezdem egyre nagyobb mennyiségben gyártani a cuccokat, és nem akarom hogy pár kiló anyag a nyakamra gyulladjon.
|
|
|

155 db. hozzászólás
83 pont
    Haladó
2010.06.26.
tag |
Üdv Mester!
Írtam egy emailt, fontos! |
|
|

1300 db. hozzászólás
142 pont
  Hobbista
2007.02.24.
tag |
Helló Master! Úgy látszik megint én írok ide bár ez remélem nem gond.
Azt szeretném kérdezni hogy Mg-MgAl-Al púderhez S és Kno3 jelenlétében bőven elég-e a bórsav vagy esetleg érdemesebb parafinnal kezelni? ha gyertyát feloldok benzinben kb mien állagúnak kéne lennie? Esetleg hány gramm parafint érdemes hány deci benzinhez rakni?
Köszönöm a türelmedet és a választ is előre! |
|
|

1300 db. hozzászólás
142 pont
  Hobbista
2007.02.24.
tag |
oh remek köszi szépen és főleg a sok türelmet istenem márcsak legyen kész a malom am kössz tényleg szóval a lecke:
Maga a csillag NC lakk ami 1db mentolos pp labda a csillag hoz képest 5-10%
rá a prime 60/40 denszesz/víz és viszonylag sűrűre de majd kitapasztalom nah tényleg kössz nagyon mostmár mindent tudok
plussz azért is kéne mert írtál vmit hogy vmeik fűzfa nem jó asszem a szomorú fűzt nem lehet a simával összetéveszteni vagy hogy
Am Master hogy ne legyen annyira off a szenesítés-es rész kb mikorra késsz? nem eszem ágában sincs téged sürgetni ami eddig van az is rengeteg és nagyon jó csak kíváncsi vagyok mikorra kb |
|
|

1300 db. hozzászólás
142 pont
  Hobbista
2007.02.24.
tag |
Amúgy egy másik kérdés asszem a régi honlapodon fentvolt valami ammonium nitrátos füstbomba nem? csak azért mert az olcsóbb mint a kálium nitrát és nem kell sajnálni füstbombiba jah és találtam egy iet mennyivel jobb ez a kno3 al s-es flashnél? http://www.youtube.com/watch?v=8TFp31ZKu8E&feature=related vagy fake?
// jah és még az előzö oldalon is van plussz 1 hsz-em kössz! |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 4
Ebből tag: 0
Látogatók: 1474611
Látogatók ma: 141
|