766 db. hozzászólás
87 pont
   Haladó
2005.12.18.
tag |
Én tok szerezni szerves porfestékeket ha esetleg érdekel valakit. |
|
|

629 db. hozzászólás
55 pont
    Labortöltelék
2010.03.02.
tag |
Master!
A honlapodon nézegettem a színes füstbomba készítését. El is mentem a festékboltba, hogy majd veszek, odaadtam neki a papírfecnit, amire rá voltak írva ezek a festéknevek. A csaj meg azt mondta, hogy ezek nem festék, hanem színfajták és ha nem mondom meg milyen márkájú kell nekem, akkor nem tud adni. A blogodban írt színeknél milyen márkájú festékekről van szó? |
|
|

840 db. hozzászólás
158 pont
     Pirotechnikás
2009.01.16.
tag |
isten vagy! lesz mit olvasni egy ideig, azt hiszem |
|
|

3664 db. hozzászólás
28 pont
     Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Egy két új dolog fel lett töltve a honlapomra, de még nem minden!
pyromaster.org |
|
|

307 db. hozzászólás
28 pont
    Labortöltelék
2005.07.11.
PM Tag |
Master, felvehetnél MSN-re. Szeretnék veled beszélni. MSN címem megegyezik az email címemmel. |
|
|

3664 db. hozzászólás
28 pont
     Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Nekem meg szabadidő hozzá Még mielőtt 30.án beszünteti az extra a másik oldalt feltöltöm azt a részt ami már működik. 90%-a működni fog, aztán javítom a hibákat. És szép lassan pótolgatom a hiányzó cikkeket.
Nem is igazán a mennyiséggel van a gond, hanem azzal hogy egytömegbe nekiüljön az ember. Havonta 1X2X van kedve az embernek egy szar esős napon honlapot szerkesztgetnie, vannak új ötletei.
De mikor süt a nap, csajozni, motorozni és lőni menni kellene, akkor valahogy nincs gusztusa az embernek odaülni és kockásra gépelni a szemét.
Vannak cikkek amiket alig várok hogy szerkeszthessem, de előtte a sorban van 6db amitől hányingerem van. mert iszonyat helyesírási fogalmazási hibák vannak benne. Nem tetszikm a stílusa a felhysznált képet stb. És az lesz a vége hogy átírom az egészet.
Hülyeség nélkül. egy cikk elkészítése majdnem egy egész nap! Amíg megírod a szöveget az max 2 óra. Ezt megfelelő HTML formába hozod max 30 perc. A képek és más HTML kódok beiktatása szintén 30 perc. Közbe eltelt a délelőtt nekiálsz kajálni. Visszajössz nekiállsz képanyagot kotorni a gépeden.
Vagy találsz vagy csinálsz hozzá. Ha nincs összekeresed az interneten ami általában 2-2,5óra. De legtöbbször ez sem elég és még rajzolnod is kell ami 1,5 óra Még a röhejesen egyszerű képeknél is. Mert szeretek eltökölni vele.
Aztán közbe megnézed a mailodat válaszolgatsz 5-6 embernek, a fórumokat is végigjárod a képkeresés közben. Aztán mégegyszer átolvasod a cikket és kezded javítani ami nem tetszik. Új szöveg új kép új ez meg az. És hppp 7 óra a szemeid fájnak a monitor előtt. És meg kéne csinálni még egy cikket. Hát a faszom.. 
Na ezért megy ez ilyen lassan. Előzmény: #1658
|
|
|

840 db. hozzászólás
158 pont
     Pirotechnikás
2009.01.16.
tag |
Master, az oldalad hogy áll? Mert a múltkor azt írtad hogy már a célegyenesben vagy kéne már az olvasnivaló |
|
|

3664 db. hozzászólás
28 pont
     Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Köszönöm mindenkinek a segítséget! kabalababa te vagy a center videó és zenetálalója Köztük van az a mix köszönöm! |
|
|

117 db. hozzászólás
42 pont
     Tud valamit
2010.01.03.
tag |
Akkor innen letöltheted őket. Remélem amit keresel másodikat, az köztük van. 
|
|
|

41 db. hozzászólás
93 pont
    Zöldfülű
2010.03.11.
tag |
az első szám címe megvan: Drowning Pool - Bodies
a másodikon még dolgozom, hallgatható formába hozás stb... |
|
|

3664 db. hozzászólás
28 pont
     Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Plííííz help! Két számnak kéne az előadója és címe
az első: ismeretlen zene 1
A második: ismeretlen zene 2
A második lesz a kemény dió, húgomnak kellene. Tudom hogy egy régi szám feldolgozása valami mix, és neki a mix kellene jobb minőségben. Nagyon rossz a felvétel, mobillal készült egy bulin... |
|
|

3664 db. hozzászólás
28 pont
     Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Az új oldalon is elérhetőek lesznek, úgy jobb lehet a minőségük.
|
|
|

830 db. hozzászólás
410 pont
    Pirotechnikás
2008.12.30.
moderátor |
ÜDv Master! A régi videoid elérketök lesznek majd? Mármint a youtubon. |
|
|
|