31 db. hozzászólás
Zöldfülű
2010.07.30.
tag |
Kéne egy képlet a fúvókaméret kiszámítására. Mi a alapján határozzátok meg a fúvóka méretét? |
|
|

840 db. hozzászólás
158 pont
     Pirotechnikás
2009.01.16.
tag |
jahát akinek akad CNC-je annak könnyű... |
|
|
31 db. hozzászólás
Zöldfülű
2010.07.30.
tag |
Idézet Sas-szem-től:,,A ros 40 -es rakéta 3 hosszúkás alakú ferdén kialakított fúvókáját azt milyen szerszámmal lehetne kivitelezni? " - Én CNC maróval próbálkozom, de méretek nélkül nem az igazi.... Még mindig a hasznos tömeg indításával van problémám. |
|
|

830 db. hozzászólás
410 pont
    Pirotechnikás
2008.12.30.
moderátor |
Hát sztem tök főlösleges ezen vitatkozni! A ros40 nem olyan tulajdonságu hajtoanyagal megy mint amit használnátok bele. Igy teljesen fölösleges a méreteken vitázni. |
|
|

629 db. hozzászólás
55 pont
    Labortöltelék
2010.03.02.
tag |
Hát nem tudtam mit gondoljak, hogy 10 -ből 9x nincs ékezet a betűkön, de ritkán találni egyet-egyet, szóval elvileg tudsz olyan betűket is rakni, de azt sem gondoltam volna, hogy valaki egyáltalán belekezd írni az előzőhöz hasonló hosszúságú szövegeket mobilról, úgyhogy bocs, hogy erre nem gondolam. Nem veszem magamra amiket írtál, nem minden igaz, de nem szeretnék egy 2-3 oldal hosszan elhúzódó vitát kezdeményezni, amilyen már nem egyszer volt, (úgyhogy bocsánatot kérek) és ez nem is a rakéták topicba tartozik, úgyhogy vagy írj a vegyes topicba, vagy nem válaszolok.
A ros 40 -es rakéta 3 hosszúkás alakú ferdén kialakított fúvókáját azt milyen szerszámmal lehetne kivitelezni? |
|
|
31 db. hozzászólás
Zöldfülű
2010.07.30.
tag |
Ez a problémám nekem is, hogy képről a méreteket megsaccoltam, de már bocsánat: ,,szarnak a pofon" alapon raktam össze egyet... A moci saját magát felviszi, de hasznos tömegről ne is álmodjak ezzel. |
|
|

629 db. hozzászólás
55 pont
    Labortöltelék
2010.03.02.
tag |
Én már sokféle képpen angolul-magyarul is rákerestem google -ban, de nem találtam sajna. Talán az egyik amcsi ros 40 -es rakétázós videó készítőjét kellene erről faggatni, persze természetesen angolul.
Dtigersas! Ha csöndben maradtál volna, bölcsebb maradtál volna. Ezt teljesen fölösleges volt megírni, nem homályos feltételezéseket, és a rakéták alapszabályait kérdezte, hanem azt hogy mik a pontos paraméterek. Ja, és még valami. Most szépen ígérj meg valamit! Ha két sornál hosszabb szöveget írsz, akkor elküldés előtt csak simán fuss át rajta a szemeddel, és javítsd ki a helyesírási hibákat, ja és az ékezeteket sem ártana használni. |
|
|
31 db. hozzászólás
Zöldfülű
2010.07.30.
tag |
VAlami hasonlót szeretnék összeállítani mint a ros40-es, de nem ismerem a méreteit. Motortest hossza, átmérője, ,,fúvóka" átmérője, na meg a forgásstabilizálást elősegítő fúvókák méreteit. |
|
|

629 db. hozzászólás
55 pont
    Labortöltelék
2010.03.02.
tag |
Kösz col, majd megpróbálok venni valahonnan, de ez még csak kísérletezés, ez az első amit így csináltam. De ha jó, és napos, száradós időben sem kell várni rá tovább óránál, akkor lehet maradok ennél. |
|
|
31 db. hozzászólás
Zöldfülű
2010.07.30.
tag |
Valakinek nincsenek meg a ros 40-es motor pontos méretei? Kísérletezgetek de nem a legjobb... Nagyon hálás lennék érte!!! Előre is köszi! |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 2
Ebből tag: 0
Látogatók: 1473925
Látogatók ma: 533
|