629 db. hozzászólás 55 pont Labortöltelék
2010.03.02. tag
Hát a sárga egy kicsit jobb mint a vörös, ez van master oldalán is, de én vöröset használok, mert egy kiló csak 300FT (nálunk) és sárgát meg sem kérdeztem.
61 db. hozzászólás 124 pont Haladó
2009.11.04. tag
Szeva Sas!
Master oldalán mangándioxid, mely az egyik legjobb katalizátornak számít
Személyes tapasztalatom a zold krómoxiddal van, ami igen jónak mondható!!! Valamelyik festékboltban lehet kapni kis kiszerelésben is-én nagy csomira ruháztam be:)))
Favorit lehet még a voros is! (KNSB RIO) melynek hatásával 2* gyorsabb égést lehet elérni!
1300 db. hozzászólás 142 pont Hobbista
2007.02.24. tag
oksa kössz akkor a maradék gipsz megy petikbe nem kell nekem alom van 25 kilós zsák asszem 1200 ért ien építkezési miatököm am csak azért kérdeztem mert majd szilveszterre sok ien kis pálcás raksit akarok aztáncsak azért am kössz nah csá
2010.03.02. tag
Nálunk a kisállat kereskedésben egy 5 kilós zsák csak 460 Ft, a gipsz pedig még vízüvegezve is gyorsan kopik, sztem ruházz be egy 5 kilós zsákra, és egy kis darabig nem lesz hiányod betonitból.
2007.02.24. tag
E motor? nem ismerem annyira most nem foglalkozok a raksikkal majd jövő nyáron inkább am elhiszem hogy sok munka van vele de viszont ha knsu-val nyomod annak olyan hangja lessz mint egy vadászrepcsinek
830 db. hozzászólás 410 pont Pirotechnikás
2008.12.30. moderátor
Üdv!
Hát?!... Már régota ilyen kis rakétákkal szorakozok! Ha egy ilyen tizen akárhány gramos gyönyörüséget meghatja a 4Ns KNFR motorom ugyelmegy a picsába már látniselehet! Azért nemkell öket igy lebecsülni mert nagyonszép repüléseket lehet velük elérni! Sött ha idöben pont a röpálya csucsán nyillik az ernyö vagy szallag!
<< hidd el sokkal jobb és nagyobb élmény leszs ha sikerül azért a többszáz méter magasról visszahulló raksi ernyővel az szép tényleg >>
Láttamár ilyet! :D
Am már régebben is elkeztem nagyobb rakétákat csak egy idö után abbahagytam öket nehéz megcsinálni öket ilyen kis rakétákon is van pár hét munka böven! A nagyon mégtöbb ha télleg igényesen készited el! Bármost nekiáltam egy nagynak majd teszek fel képeket ha kell! Egy E motor lessz benn.
2007.02.24. tag
nem rosz szép dani de am milenen ha kicsit a másik irányba indulnál el mármint nem az identitásodra céloztam bár lehet az is csak jót tenne én nem tudom nah szóval építs egy nagy raksit csinálj vmi olcsó motort hozzá tesztelgess hidd el sokkal jobb és nagyobb élmény leszs ha sikerül azért a többszáz méter magasról visszahulló raksi ernyővel az szép tényleg
830 db. hozzászólás 410 pont Pirotechnikás
2008.12.30. moderátor
Üdv!
Ma reggel kilöttem még egy fuvoka nélküli rakétát! Hát kurvajol ment ahoz képest milyen moci volt benn... 14g-os indulotömeg 12,5cm hosz ebböl 1,5 az orkup. 3db Fenyö szárnya volt 1cm belsö átm RAKÉTATEST! 12mm külsö! 1,5mp késleltetés még igyis a földön nyilt az ejtöernyö!
Motor:
8mm belsö átm
10mm külsö
4,5cm hoszu
a hajtoanyagtömb 4cm-es 75:25 RSBP-volt benne 2,5cm furattal (2,5mm) a csatornavégében egy adal liszt bp
fél centis késleltetö: Kb 1.5mp
voltbenn egy kis szallag a földön nyilt ki sajnos.... Azért a röpályán láccik hogy elég legyengül a motor az üzemidö felénél...
Az inditáshoz az uzemanyag blokk alatti részt betömködtem papirzsepivel és celluxal lezártam. ezen át vezettem a gy.zs-t (Homemade) a startolás kissé lasu volt de a szárnyak mérete miatt igyis tartotta nagyjábol a röpályát. A magaságot nemtudom megbecsülni de egy 15m re biztos felment! :D
Itt a vidi:(végre tudtam emberkét szerezni aki videoz csak sajna a kép minösége....)
2010.03.02. tag
Nekem a szőlőcukros nem vált be, bár csak egyszer próbáltam, de az arány az állaga, és minden más is jó volt. De még hogyha be is gyulladt csak akkor égett tovább, ha két szemben lévő darab egymásra nyomta lángot, úgy ahogyan a gran cuccok, ezért legranuláltam és működött, de inkább maradtam a szorbitnál, sztem az a legjobb.
Am, erről a KAro szirupról még nem hallottam, tapasztalatokat írnál? Ja és a glükóz szirup is jó a kyro szirup helyett?