A másodperc ajánlata: 2854 Ft

840 db. hozzászólás
158 pont
     Pirotechnikás
2009.01.16.
tag |
Nem biztos hogy nem szorbitol volt...
A 15-20 perc főzési idő nagyon sok, lehet hogy így lenne másnál is, csak senki nem olyan hülye (már bocs) hogy 20 percig főzze.
Amint megolvadt,(max 5 perc) már mehet is bele a KNO3, és kész. |
|
|
23 db. hozzászólás
13 pont
    Zöldfülű
2007.11.26.
tag |
Üdv.
Szeretnék tanácsot kérni... nekiálltam knsb-t csinálni nagyon kicsi lángon de egy 15-20 perc után a cukor benne már szinte fekete. vajon mi lehet a gond? |
|
|

24 db. hozzászólás
11 pont
   Zöldfülű
2009.04.21.
tag |
Kösz az ötleteket! |
|
|

840 db. hozzászólás
158 pont
     Pirotechnikás
2009.01.16.
tag |
Ragasztópisztollyal, fa-, illetve papírragasztóval, esetleg tapétaragasztóval.
Mindennel ami ragad a szárnyhoz és a testhez is. |
|
|

24 db. hozzászólás
11 pont
   Zöldfülű
2009.04.21.
tag |
Rakétára mivel tom ráragasztani a szárnyakat?
Előre is kösz!
|
|
|

830 db. hozzászólás
410 pont
    Pirotechnikás
2008.12.30.
moderátor |
Üdv! Ezt minden rakétásnak látnia kell !!!!
http://www.movshare.net/video/umzyp1ltmk31c |
|
|

71 db. hozzászólás
   Piromán
2009.12.07.
tag |
Ja igaz elrontottam! na akkor a többit ott! |
|
|

1281 db. hozzászólás
280 pont
    Pirotechnikás
2009.06.06.
moderátor |
Attól függ, h. milyen gyújtási technikával akarod indítani...
Ha alulgyújtós, akkor kicsit lehet passzosabb a csőben, de csak épp annyira, h. még be tudd csúsztatni a csőbe, h. ne szoruljon meg, h. le tudjon esni az aljáig.
Ha a felülgyújtós technikát alkalmazod (stopinos), akkor egyértelműen le kell vonni a bombetta átmérőjéből a stopinszálad vastagságát, mivel az a bombetta oldalán fut végig, majd adja a szúrólángot a lifter töltetnek...
De összességében érdemes mindig kicsit lazábbra csinálni a bombettákat, h. le tudd engedni gond nélkül a vetőcső aljára...
De ezt miért itt kérdezed, részemről itt OFF a téma, további kérdéseket szerintem a Vetőcsöves topikban tedd fel & szívesen segítek! Előzmény: #1745
|
|
|

71 db. hozzászólás
   Piromán
2009.12.07.
tag |
Lenne egy kérdésem! A vetőcsöves bombánál amikor meg van a cső pl 32 mm akkor a bombának szorulnia kell benne? vagyis 32-33mm kell hogy legyen? |
|
|

830 db. hozzászólás
410 pont
    Pirotechnikás
2008.12.30.
moderátor |
Üdv! Ma csináltam egy rakétamotort. Sima fuvoka volt benne gipszböl de átalakitottam egy kicsit. Megfurtam a csapszegek helyét. Betettem 3mm csapszegeket és a közepére beragasztottam a fuvokatorkot ami 3db alátét összeragasztva és igy a gipsz nem kopik. Igy lett egy 5mm vastag 4mm átmérölyü fuvokatorok. Ebbe beletettem egy fuvokanegativot(Szükülö rész) a fuvokatorok köré öntöttem a gipszet és beletettem a másik fuvokanegativot is. Igy kaptam egy de laval gipszfuvokát csapszeggel és egy olyan fuvokatorokkal ami semenyire se kopik! :D He? Knsu volt az üzemanyag. erre tettem 7mm késleltetöt. (5-6mp)Az üzemanyagblokba is tettem egy csapszeget és a késleltetöbe is. Ittvanak a tervek ha valakit érdekel!
Kb 1-1,5mp volt az üzemidö Toloeröt nemtudtam mérni de nemvolt gyenge. A szükülö rés zkicsit szétkopott de nagyjábol nem lett semi baja a fuvokának. Csak ajánlani tudom. Ha nincs agyag tökéletes megoldás fuvokának
Terv
UI: Ha elolvad a ho lesz egy RSBP és egy KNFR rakéta kilövés amiröl valoszinüleg felvétel is lessz! |
|
|

71 db. hozzászólás
   Piromán
2009.12.07.
tag |
LOL de ezt a végleges recepteknél találtam azok már ki lettek próbálva! Annak szerintem repülnie kellene nem?!?!
Repül-nem repül attól még megpróbálhatom és elhiszem ha nem repül! De hogy van az hogy most össze kell keverni teljesen?, meg mindegy a szén? |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 2
Ebből tag: 0
Látogatók: 1473939
Látogatók ma: 547
|