1300 db. hozzászólás
142 pont
  Hobbista
2007.02.24.
tag |
Amugy a samotpor jobb fuvokának mint a bentonit? Na hmind1 a mostani rakesz motorom gipsz meg bentonit keverék lessz vizzel keményitve remélem faintosra sikerül majd.... ha olyan lessz nyomok fel képet... |
|
|

629 db. hozzászólás
55 pont
    Labortöltelék
2010.03.02.
tag |
Igazad van, gyorsabban nem, de kicsit több gázt termel, amit nagyon erősen eldob magától, ez akkor is látszik amikor az 1 inch es rúd égése vége felé gyorsan átbubik a másik oldalára, anélkül hogy billegne. Te csináltál már ilyen egyenletesen, szépen jól égő rcandy -t? És ráadásul ez cukorból nem dextrózból, meg sorbitolból, készült 63/35 helyett 60/40 arányokkal, szóval ez még gyorsabban is égett volna. Holnap megpróbálok Candyt, rCandyt, corn szirupos rCandy-t és corn szirupos RIO -s rCandyt ha sikerül vennem aszkorbinsavat a kukorica sziruphoz. Egyébként szerintem azért hívják így, mert először kukoricából nyerték ki, de sikerült előállítani is. |
|
|

1300 db. hozzászólás
142 pont
  Hobbista
2007.02.24.
tag |
hát nem tudom szerintem gyorsabban nem....
meg nem szeretek pepecselni vele csak öszekeverem a knsu rio-t egy kis viz öszekever azt késsz
|
|
|

629 db. hozzászólás
55 pont
    Labortöltelék
2010.03.02.
tag |
Mert ezerszer egyenletesebben, gyorsabban ég. A boltban nem volt aszkorbinsav, viszont volt nátrium benzoát 8g 79 Ft ért és 15g 55Ft -ért. |
|
|

1300 db. hozzászólás
142 pont
  Hobbista
2007.02.24.
tag |
Amugy ez a karo szirup miért is kell az rcandybe mert ma csináltam 100grammot és sok mindent észrevettem talán azért mert megszilárdul??? tul hamar |
|
|

629 db. hozzászólás
55 pont
    Labortöltelék
2010.03.02.
tag |
Basszus! Én meg pont az előbb vettem 3 csomag citromsavat szilárd állapotban. Még jó hogy nem volt drága, de most mehetek el újra a boltba. Visszavenni meg már nem fogják, mert nincs meg a számla. Na mindegy, megkóstoltam, és pont olyan mint a savanyú cukor b orítású gumicukor, úgyhogy elkezdem a gyártás, és megyek a boltba, mármint ha megtalálom hova dugtam a pénzem... |
|
|

629 db. hozzászólás
55 pont
    Labortöltelék
2010.03.02.
tag |
Sztem ugyan az a kettő, vagy a citromsav az folyékony? De mindegy, múltkor láttam is a boltban hozvátrozi márkájút, csak akkor még nem tudtam hogy kellhet. Nem olyan nagyon drága, majd megnézem nektek az árát, de amúgy sem nagy cucc, csak 2g kell egy nemtomhánygrammos mennyiségez. |
|
|

629 db. hozzászólás
55 pont
    Labortöltelék
2010.03.02.
tag |
Váááh! Akkor meg mi a f.szomért hívják kukorica szirupnak? Na mindegy, majd hétfőn, ha kinyit a bolt, veszek aszkorbinsavat, és kipróbálom rCandybe ezt a fajta corn szirupot. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 2
Ebből tag: 0
Látogatók: 1473925
Látogatók ma: 533
|